Objavljeno 01.10.2021.

Telenovela Kava s mirisom žene - sadržaj i epizode

Epizoda 88

Julia želi da Fernando dobije 25% nasljedstva koje je Octavio ostavio prvomu unučetu. Gaviota se ljubazno zahvali i ne želi uzeti taj novac. Sebastián kaže da je to bila Octaviova želja i da novac pripada Fernandu. Gaviota predlaže Marceli da otvori restoran na imanju te kaže gđi Juliji da bi joj bilo draže da 25% nasljedstva iskoriste za spas imanja jer ono zapošljava mnoge ljude. Lucía se ispriča gđi Juliji zbog svega što je učinila obitelji Vallejo. Sebastián i Gaviota se vjenčaju. Održava se i natjecanje za najbolju kolumbijsku kavu...

88.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Gaviota (Laura Londoño) i njezina majka dolaze kao i svake godine na hacijendu Casablanca na drugu berbu kave.


No ovoga listopada nadaju se da je to posljednji dolazak u berbu jer će odsad imati svoj komad zemlje. Međutim, predodređena im je drugačija sudbina.

Octavio Vallejo, vlasnik hacijende, isti onaj kojega je Gaviota spasila od navodne otmice i isti onaj koji joj je zauzvrat obećao hektar zemlje kako bi ona uzgajala vlastitu kavu, upravo je preminuo. 

Na njegovu pokopu Gaviota upoznaje Sebastiána (William Levy), Octavijeva sina koji živi u inozemstvu. Nakon prvoga pogleda među njima se rađa neizdrživa privlačnost, ljubav kakva se rijetko viđa, ljubav koja razdire, strastvena i nemoguća. 

Njih dvoje pripadaju dvama svjetovima. On se kreće među njujorškom elitom, a Laurin svijet su nasadi kave. No premda se čini da nemaju ništa zajedničko, njih dvoje uživaju u istoj kavi.

Ovo je remake telenovele iz 1994. godine.

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj