Objavljeno 02.11.2023.

Telenovela Dva svijeta, jedna ljubav - sadržaj i epizode

Epizoda 25

Bento zahtijeva da mu Raul pomogne pronaći Bernarda u šumi. Vitória se prisjeća posljednjeg razgovora s mužem Albertom u kojemu mu otkriva da Bernardo nije njegov sin nego plod njezine strasti iz mladosti. Walmir daruje Riti cvijeće. Bento obeća da će onaj tko pronađe čovjeka u šumi biti bogato nagrađen. Felícia poziva Alexa da sudjeluje u njezinoj šali sa žabama. Roberto govori Dorotéiji da uspješno osvaja Anitu. Ariel zamoli ljude koji rade za Benta da ako pronađu čovjeka u šumi, neka ga dovedu njemu, a ne Bentu. Felícia daje Bianci kutiju punu žaba na dar. Lívia se oprašta od sestre Lúcije koja je prati iz samostana. Walmir Melissi odbija dati informacije o tome je Felipe. Felipe nađe Líviju i pita je o njezinoj vezi s Pedrom. Felipe je poljubi, a ona potvrdi da će se udati za Pedra. Melissa glumi da je pala s konja, a Felipe joj pomaže. Lívia zamoli oca Luísa da je preporuči za rad u palači. Felipe okrivi Walmira za Melissin pad. Vitória je zadovoljna Raulovim radom i traži razgovor s njime.

25.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Dva svijeta, jedna ljubav je ljubavna priča podijeljena na dva razdoblja - na 19. stoljeće i današnje doba. Ona nam govori o zaljubljenom paru koji se razdvoji, a onda nađu drugu priliku za borbu za svoju ljubav.


Novakinja Lívia (Alinne Moraes) napušta samostan kako bi se brinula o bolesnoj majci Emíliji (Gabriella Di Grecco/Ana Beatriz Nogueira), ali ni ne sluti da će joj život spremiti mnoga iznenađenja.

Zaljubila se u grofa Felipea (Rafael Cardoso) nakon što ju je spasio od velike nesreće. No on je zaručen i uskoro se ženi ambicioznom Melissom (Paolla Oliveira), djevojkom koja je spremna iskoristiti sve trikove kako bi živjela kao aristokratkinja. Kako bi mogli živjeti svoju zabranjenu ljubav, unatoč svim predrasudama toga vremena, njih dvoje će se suočiti s mnogim drugim izazovima kao što su Pedrove spletke (Emílio Dantas). On je mladić ludo zaljubljen u Líviju.

U posljednjem pokušaju da ih razdvoji, Pedro smišlja osvetnički plan s Melissom, ali ništa ne izađe onako kako su planirali i dogodi se strašna tragedija. Lívia, Felipe i Melissa izgube život, a Pedro zauvijek bježi u grad.

Nakon jednog stoljeća dogodi se novi susret ovih četvero likova. Rodili su se u naše doba, vraćaju se s istim imenima, ali njihovi životi su sada drukčiji. Jasno, ne prepoznaju se kada se ponovno susretnu, ali uvijek postoji u zraku neki osjećaj da su već negdje bili zajedno.

Uspješna Lívia rodila se u Italiji i odrasla je u vinarskome svijetu. Nakon očeve smrti vraća se u Rio de Janeiro kako bi vodila obiteljski posao. U vezi je s ljubomornim Pedrom, jednim od direktora tvrtke.

Felipe je vlasnik manje vinarije na jugu zemlje i oženjen je milom Melissom s kojom ima sina.

Kad se Lívia i Felipe ponovno susretnu, iznova osjete da im srce jače zalupa. I čini se da se cijela priča ponavlja. Melissa opet poduzima sve kako bi ih razdvojila, čak i sina iskorištava radi toga cilja. A Pedro pokazuje svoju pravu narav. Mržnja i zavist iz prošlosti ponovno će izaći na vidjelo, ali pojavit će se i nova prilika da se Lívia i Felipe bore za svoju ljubav.

Dva svijeta, jedna ljubav je inovativna priča, podijeljena na dva razdoblja u kojemu svaki lik ima priliku za iskupljenje svojih grijeha, za ispravljanje pogrešaka iz prošlosti i ispisivanje drukčije priče.

Izvor, foto: hrt.hr

Povezani sadržaj