Objavljeno 07.06.2021.

Telenovela Dajem ti život - sadržaj i epizode

Epizoda 81

Pedro se iznenadi kad čuje da ga Nico zove "tata". Nico je sretan jer su Elena i Pedro uz njega. Narednik Robles i agent Chávez spremaju se uhititi Ernesta, no Irene javi Ernestu i on pobjegne. Irene kaže Ernestu da joj nije važno tko je ni što je učinio, ona samo želi biti uz njega. Elena, Nico i Pedro odluče otići u Valle de Bravo dok policija ne zatvori Ernesta. Irene i Ernesto smjeraju pobjeći iz zemlje. Andrea žali što je vjerovala da je Ernesto savršen čovjek. Irene sumnjiče da je pomagala Ernestu. Gabriela nagovori Andreu da počne raditi i zamjeni Irene u tvrtki za catering i organizaciju događaja. Samuel kaže Gabrieli da je nikada nije prestao voljeti i oni se zagrle. Ernesto na mobitel govori da Irene nije u njegovim planovima, da je više ne podnosi i da je se želi riješiti. Irene ga čuje i napadne ga. Nelson organizira zabavu za Agustínov rođendan. Sluškinja i portir nađu Irene zaključanu u zahodu, ima zavezane ruke i noge i povez preko usta pa oni zovu policiju. Gina ostavi Agustína i Mariju i pobjegne s Carlosom. U Nogalesu Ernestov automobil ostane bez benzina i on pokušava dobiti signal na mobitelu.

81.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Ovo je priča o dvjema obiteljima koje dolaze u kontakt preko Nicolása, Elenina i Ernestova posvojena sina.


Elena, Ernesto i Nicolás živjeli su kao sretna obitelj sve dok Nicolásu liječnici nisu dijagnosticirali leukemiju i rekli da hitno treba presađivanje koštane srži. 

Kako nijedan član njegove posvojiteljske obitelji nije podudaran, Ernesto i Elena moraju pronaći dječakove biološke roditelje. 

Ne pronalaze majku, ali nađu Pedra, oca, koji je šokiran viješću jer uopće nije znao da ima sina. Nakon što se uvjere da je on otac, Pedro bespogovorno pristaje biti darivatelj. 

Ernesto i Elena iskreno su mu zahvalni, ali mole ga da ne bude ni u kakvoj vezi s Nicolásom, što Pedro i prihvaća, uvjeren da Nicolás ima lijep život u svojoj posvojiteljskoj obitelji i da za njega ondje nema mjesta. 

No, sudbina je smislila drugi plan. Život svih njih stubokom će se promijeniti.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj