Objavljeno 07.06.2021.

Telenovela Dajem ti život - sadržaj i epizode

Epizoda 82

Pedro i Elena prisjećaju se kako su se upoznali i zaljubili. Nelson i Agustín ne mogu vjerovati da je Gina napustila Maríju. Nelson kaže Agustínu da je dobar čovjek i sin kakvoga bi svatko poželio. Irene je u pritvoru jer je Ernestova pomagačica. Gina prije odlaska prebaci sav novac s Nelsonova tekućeg računa na svoj račun, Nelson to shvati kada ode kupiti igračke za Maríju. Ernesto se izgubi u pustinji i onesvijesti se. Obitelj ga nađe i prijave policiji. U zatvoru Ernesto moli Elenu da dovede Nica da ga vidi, ali ona odgovara da Nico ne zna da je u zatvoru i da mu to neće reći jer mu je uvijek bio dobar otac. Pedro kaže Nicu da će njih dvojica i Elena živjeti u njegovu stanu. Gina pošalje Carlosa u apoteku po lijekove i da mu svoju karticu da plati, no on se ne vrati. Agustín da Rosi zaručnički prsten i zaprosi je, ona mu pristane biti žena. Samuel pobjedi na natjecanju u kaznenom pravu. Elena kaže Pedru da će dobiti dijete. Pedro osvoji nagradu za dizajn električnog automobila u Italiji. Andrea i Horacio dođu po Irene kad je puste iz zatvora, ona ih moli da joj oproste što ih je povrijedila. Odluči otići u Chiapas priključiti se volonterskoj udruzi za pomoć zajednicama koje žive u teškom siromaštvu. Gina se zaposli kao peračica suđa u Los Angelesu. Ernesto je osuđen na zatvorsku kaznu od četrdeset godina i jedan dan.

82.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Ovo je priča o dvjema obiteljima koje dolaze u kontakt preko Nicolása, Elenina i Ernestova posvojena sina.


Elena, Ernesto i Nicolás živjeli su kao sretna obitelj sve dok Nicolásu liječnici nisu dijagnosticirali leukemiju i rekli da hitno treba presađivanje koštane srži. 

Kako nijedan član njegove posvojiteljske obitelji nije podudaran, Ernesto i Elena moraju pronaći dječakove biološke roditelje. 

Ne pronalaze majku, ali nađu Pedra, oca, koji je šokiran viješću jer uopće nije znao da ima sina. Nakon što se uvjere da je on otac, Pedro bespogovorno pristaje biti darivatelj. 

Ernesto i Elena iskreno su mu zahvalni, ali mole ga da ne bude ni u kakvoj vezi s Nicolásom, što Pedro i prihvaća, uvjeren da Nicolás ima lijep život u svojoj posvojiteljskoj obitelji i da za njega ondje nema mjesta. 

No, sudbina je smislila drugi plan. Život svih njih stubokom će se promijeniti.

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj