Objavljeno 16.06.2022.

Telenovela Ako me ostaviš - sadržaj i epizode

Epizoda 1

Ova priča počinje u domu obitelji Carranza. Sergio dobiva obavijest da je dobitnik nagrade za najboljeg novinara. Facundo i Martín šeću mjestom gdje je svojevremeno ubijen Simón. Gledaju uličnu svađu. Facundo pokuša intervenirati, ali Martín ga zadrži govoreći mu da više nije policajac, te njih dvojica odu. Policajac nalazi u El Cholovu ruksaku medalju koja je pripadala Simónu Guerri. Nosio ju je na dan svoga ubojstva. Alicia i Martín se prvi put sretnu u dizalu u TV kući. Sergio kaže Julieti da će skupa otputovati u Veneciju nakon dodjele nagrade. Alicia sluša Martína kako ružno govori o Sergiju. Predbaci mu, a on se iznenadi kad shvati da je ona Sergiova supruga. El Diablo predstavi Martína Sergiju kao novoga člana skupine. Alicia dobije poruku da je suprug vara...

1.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Telenovela "Ako me ostaviš" pripovijeda o ženi koja vjeruje da ima savršen brak i savršenu obitelj, no otkriva da joj je suprug godinama bio nevjeran. Kao žrtva partnerove prijevare i posve razočarana njime, donosi tešku odluku o rastavi, početku novoga života i pruža priliku novoj ljubavi.


Telenovela "Ako me ostaviš" predstavlja nam život Alicije Montiel de Carranza, kućanice koja 30 godina vjeruje da živi u sretnom braku uz poznatog novinara i meksičke televizijske zvijezde s kojim ima troje djece: Yuri, Gonzala i Mirandu. 

Odustala je od snova o uspješnoj karijeri kako bi se u potpunosti posvetila domu i brizi o troje djece. Njezin život posve će se promijeniti kada otkrije da je muž vara s mnogo mlađom Julietom. Aliciji se svijet ruši. Njoj je to velika nevjera. Nakon mnogo sati plača i neprospavanih noći, ona razmišlja bi li mu oprostila ili pak prvi put poštovala sebe i obranila svoje dostojanstvo zahtjevom za rastavu. 

Taj neočekivani životni udarac dat će joj potrebnu snagu kako bi ponovno postala žena kada joj se u životu pojavi Martín, mlađi muškarac koji se bavi novinarstvom i koji će joj vratiti radost kako bi krenula u novi život. On će je potaknuti da ostvari napuštene snove i probudit će u njoj želju da ponovno ljubi...

Izvor: hrt.hrPovezani sadržaj