Objavljeno 16.06.2022.

Telenovela Ako me ostaviš - sadržaj i epizode

Epizoda 83

Yuri se ne želi udati za Moisésa. Objavi svima da nosi Cholovo dijete. Yuri kaže Sergiju da joj nije drago jer ju odbacuje zbog trudnoće i ljubavi prema Cholu. Lucas se naljuti kada mu odvjetnik Jorge pokaže dokument s iznosom alimentacije. Odvjetnik kaže da je Sergio stavio svoju imovinu na Aliciju Montiel. Ona dolazi u Zakladu Carranza kako bi rekla Lucasu da će ga tužiti zbog pronevjere u zakladi. Ravnateljica, učenici i roditelji sastali su se u školi radi dodjela svjedodžbi. Ravnateljica moli Mirandu da održi govor. Sofía primi Aliciju za ruku. Julieta s mobitela šalje poruku uživo svojim pratiteljima na društvenim mrežama i kaže im da prijavljuje zločinca Sergija Carranzu jer je primio novac od političara i članova vlade. Correa, uhićenik, potvrdi pred sucem da Cholo nije imao ništa s bijegom zatvorenika iz zatvora. Julieta je pijana, zove Aliciju i kaže joj da ju je Martín varao s Mabe. Martín kaže Aliciji da je nikad ne bi prevario. Sudac naredi Cholovo puštanje na slobodu. Mujica je u uredu, dolaze iz ministarstva unutarnjih poslova i traže njegovu značku, pištolj. Žele da pođe s njima jer ga je Karina prijavila za spolno uznemiravanje. Yuri, Cholo, Miranda, Gonzalo, Lorena i Yaya su u kuhinji u kući Carranza. Ulazi Sergio i pruža ruku Cholu. Quique je u zatvoru. Posjeti ga Luna i daje mu crtež. Facundo se vraća u policiju. Julieta na TV govori vremensku prognozu. Martín je u studiju i vodi emisiju. Alicia predstavlja knjigu u gradskom kazalištu. Daje znak Martínu da se popne na pozornicu. Zagrle se i poljube.

83.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Telenovela "Ako me ostaviš" pripovijeda o ženi koja vjeruje da ima savršen brak i savršenu obitelj, no otkriva da joj je suprug godinama bio nevjeran. Kao žrtva partnerove prijevare i posve razočarana njime, donosi tešku odluku o rastavi, početku novoga života i pruža priliku novoj ljubavi.


Telenovela "Ako me ostaviš" predstavlja nam život Alicije Montiel de Carranza, kućanice koja 30 godina vjeruje da živi u sretnom braku uz poznatog novinara i meksičke televizijske zvijezde s kojim ima troje djece: Yuri, Gonzala i Mirandu. 

Odustala je od snova o uspješnoj karijeri kako bi se u potpunosti posvetila domu i brizi o troje djece. Njezin život posve će se promijeniti kada otkrije da je muž vara s mnogo mlađom Julietom. Aliciji se svijet ruši. Njoj je to velika nevjera. Nakon mnogo sati plača i neprospavanih noći, ona razmišlja bi li mu oprostila ili pak prvi put poštovala sebe i obranila svoje dostojanstvo zahtjevom za rastavu. 

Taj neočekivani životni udarac dat će joj potrebnu snagu kako bi ponovno postala žena kada joj se u životu pojavi Martín, mlađi muškarac koji se bavi novinarstvom i koji će joj vratiti radost kako bi krenula u novi život. On će je potaknuti da ostvari napuštene snove i probudit će u njoj želju da ponovno ljubi...

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj