Objavljeno 16.06.2022.

Telenovela Ako me ostaviš - sadržaj i epizode

Epizoda 39

Sofia odlazi uplakana u Carlotin auto. Alicia moli Martina da se prestanu viđati jer uvijek nekoga povrijede. Julieta obeća Sergiju da će naći najboljega psihijatra za Mirandinu ovisnost. Bik kaže Marceli da je morao otići u Tamaulipas zbog posla. Martin kaže Aliciji da ne vjeruje u reinkarnaciju i da im jedino preostaje da uživaju u svojoj ljubavi jer je više ne kani pustiti. Alicia mu kaže da Yuri brani optuženika za ubojstvo njegova brata, a on joj to nije rekao. On odgovori da vjeruje da je optuženik nedužan. Facundo kaže Maruji da će napraviti konferenciju za novinare kako bi raskrinkao Mujicu pred svima. Martin kaže Aliciji da želi upoznati njezinu djecu. Ona smatra da bi to bila dobra zamisao. Eva angažira istražitelja Roblesa da istraži Martina Guerru. Cholo nazove Yuri na mobitel. Ona ga zamoli da se vide jer je hitno. Gutierrez kaže Mujici da su slušali Cholov poziv Yuri i da će se njih dvoje sastati. Martin dolazi Alicijinoj kući s cvijećem i čokoladom. Eva se iznenadi kad ih vidi.

39.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Telenovela "Ako me ostaviš" pripovijeda o ženi koja vjeruje da ima savršen brak i savršenu obitelj, no otkriva da joj je suprug godinama bio nevjeran. Kao žrtva partnerove prijevare i posve razočarana njime, donosi tešku odluku o rastavi, početku novoga života i pruža priliku novoj ljubavi.


Telenovela "Ako me ostaviš" predstavlja nam život Alicije Montiel de Carranza, kućanice koja 30 godina vjeruje da živi u sretnom braku uz poznatog novinara i meksičke televizijske zvijezde s kojim ima troje djece: Yuri, Gonzala i Mirandu. 

Odustala je od snova o uspješnoj karijeri kako bi se u potpunosti posvetila domu i brizi o troje djece. Njezin život posve će se promijeniti kada otkrije da je muž vara s mnogo mlađom Julietom. Aliciji se svijet ruši. Njoj je to velika nevjera. Nakon mnogo sati plača i neprospavanih noći, ona razmišlja bi li mu oprostila ili pak prvi put poštovala sebe i obranila svoje dostojanstvo zahtjevom za rastavu. 

Taj neočekivani životni udarac dat će joj potrebnu snagu kako bi ponovno postala žena kada joj se u životu pojavi Martín, mlađi muškarac koji se bavi novinarstvom i koji će joj vratiti radost kako bi krenula u novi život. On će je potaknuti da ostvari napuštene snove i probudit će u njoj želju da ponovno ljubi...

Izvor: hrt.hr



Povezani sadržaj