Objavljeno 18.02.2022.

Talijanska serija Dobro jutro, mama - sadržaj i epizode

Epizoda 11

Vraćamo se šesnaest godina u prošlost... Anna i Guido primaju Mauriziju u svoj dom. Maurizia je ponovno trudna i treba uskoro roditi. Hoće li im njezina prisutnost zauvijek promijeniti život? I u sadašnjosti obitelj trese kriza. Guido je prisiljen objasniti djeci svoj odnos s Miriam. Sole se osjeća izdanom i odlazi od kuće. I Agata se sve više udaljava od njega. Sve je uvjerenija da Guido ima veze s nestankom njezine majke. Francesca shvaća da je možda izgubila muškarca u kojeg je istinski zaljubljena, dok se Jacopo nađe na sto muka nakon Gretinog neobičnog zahtjeva. Prijeti im opasnost i od Colaprica...

11.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Prekrasna Villa della Rosa na jezeru Bracciano nije vila kao i svaka druga. Mjesto je to gdje se prepleću prošlost i sadašnjost - mjesto gdje je sve počelo. Tu, na obali jezera, Guido je zaprosio Annu. Prošli su svašta u životu...


Guido pokušava shvatiti što zapravo osjeća prema Anni i otkriva da još puno toga mora naučiti o svojoj ulozi oca. Sastanak s novom kolegicom u školi u kojoj je ravnatelj konačno ga natjera da se suoči s prošlošću. Miriam, žena koju život nije mazio, pruža mu potporu i nudi način da se pomiri sa svime, čak i sa svojom ženom.

21-godišnja Francesca stalno se lomi između svojih snova i obveza. Kao najstarija kći, nakon majčine nesreće morala se brinuti o obitelji, no sad mora ponovno pronaći sebe. Uskoro se treba udati za Piggija, no upoznaje privlačnog Armanda... Jacopo, buntovni tinejdžer, teško se nosi s odsutnošću majke s kojom je bio vrlo blizak. 

Slučajni susret s Gretom, djevojkom u invalidskim kolicima, natjera ga da promijeni svoje stavove o životu i ljubavi. 16-godišnja Sole Guidova je miljenica. Iznimno pametna, savršena je kći pred kojom je svijetla budućnost, no neočekivani događaj mogao bi je natjerati da skrene s puta. Najmlađi sin Michele sladak je, pomalo osebujan dječak, koji u obitelj unosi dašak nevinosti.

Tu je i Annina obitelj - njezini roditelji, a posebno njezina majka Lucrezia. Odnos s Anninim roditeljima oduvijek je prepun napetosti, no Borghijevi ih trpe jer često trebaju njihovu financijsku pomoć.

S 18 godina Anna se preselila u Rim kako bi ostvarila svoj san i postala fotografkinja te pobjegla od obitelji. Kada se, zbog obitelji, vrati u selo s Guidom i djecom, prisiljena je ponovno uspostaviti kontakt s majkom. S druge je strane Guidova obitelj, u prvom redu njegov otac Elio, koji skriva tajnu iz sinove prošlosti.

Vidjet ćemo kako se Borghijevi nose s neočekivanim situacijama i susretima te saznati više o odnosima unutar obitelji u kojoj središnju ulogu i dalje ima Anna.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj