Objavljeno 18.02.2022.

Talijanska serija Dobro jutro, mama - sadržaj i epizode

Epizoda 12

Sole je još uvijek povrijeđena. Jacopo je spreman otići s Gretom, koja je odlučila poduzeti drastične mjere. Francesca je očajna i ne zna što učiniti. Je li ovoj obitelji sreća napokon okrenula leđa? No najgore tek slijedi. Colaprico možda ima dokaze na temelju kojih može optužiti Guida. Agata shvaća da je možda bila u zabludi i da bi istina mogla biti sasvim drugačija. Odgovor treba potražiti u prošlosti, u prijateljstvu između Anne i Maurizije. Možda se ondje krije razlog za sve nedaće koje su snašle obitelj Borghi...

12.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Prekrasna Villa della Rosa na jezeru Bracciano nije vila kao i svaka druga. Mjesto je to gdje se prepleću prošlost i sadašnjost - mjesto gdje je sve počelo. Tu, na obali jezera, Guido je zaprosio Annu. Prošli su svašta u životu...


Guido pokušava shvatiti što zapravo osjeća prema Anni i otkriva da još puno toga mora naučiti o svojoj ulozi oca. Sastanak s novom kolegicom u školi u kojoj je ravnatelj konačno ga natjera da se suoči s prošlošću. Miriam, žena koju život nije mazio, pruža mu potporu i nudi način da se pomiri sa svime, čak i sa svojom ženom.

21-godišnja Francesca stalno se lomi između svojih snova i obveza. Kao najstarija kći, nakon majčine nesreće morala se brinuti o obitelji, no sad mora ponovno pronaći sebe. Uskoro se treba udati za Piggija, no upoznaje privlačnog Armanda... Jacopo, buntovni tinejdžer, teško se nosi s odsutnošću majke s kojom je bio vrlo blizak. 

Slučajni susret s Gretom, djevojkom u invalidskim kolicima, natjera ga da promijeni svoje stavove o životu i ljubavi. 16-godišnja Sole Guidova je miljenica. Iznimno pametna, savršena je kći pred kojom je svijetla budućnost, no neočekivani događaj mogao bi je natjerati da skrene s puta. Najmlađi sin Michele sladak je, pomalo osebujan dječak, koji u obitelj unosi dašak nevinosti.

Tu je i Annina obitelj - njezini roditelji, a posebno njezina majka Lucrezia. Odnos s Anninim roditeljima oduvijek je prepun napetosti, no Borghijevi ih trpe jer često trebaju njihovu financijsku pomoć.

S 18 godina Anna se preselila u Rim kako bi ostvarila svoj san i postala fotografkinja te pobjegla od obitelji. Kada se, zbog obitelji, vrati u selo s Guidom i djecom, prisiljena je ponovno uspostaviti kontakt s majkom. S druge je strane Guidova obitelj, u prvom redu njegov otac Elio, koji skriva tajnu iz sinove prošlosti.

Vidjet ćemo kako se Borghijevi nose s neočekivanim situacijama i susretima te saznati više o odnosima unutar obitelji u kojoj središnju ulogu i dalje ima Anna.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj