Objavljeno 31.05.2023.

Španjolska serija Kuharica iz Castamara - sadržaj i epizode

Epizoda 7

Diego nađe Claru bez svijesti usred nevremena. Vodi je u Castamar. Ona je u vrlo tešku stanju. Vojvoda traži da je smjeste u gostinsku sobu i osobno se brine o njoj. Gđa Mercedes misli da je izgubio razum. Moli kraljicu pomoć kako bi spriječila raskid zaruka s Amelijom. No Diego se spreman odreći svega zbog kuharice koja unatoč skrbi nije bolje. Zaljubljen je u nju. Očajna Amelia govori "istinu" gđi Mercedes. Majka vojvotkinja ne dopušta da Diegovo kopile postane nasljednik Castamara.

7.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Španjolska serija snimljena prema istoimenom romanu Fernanda J. Múneza. Madrid, 1720. godine. Kuharica Clara Belmonte (Michelle Jenner) bježi od bolne prošlosti obilježene ocem optuženim za izdaju.


Počinje raditi u kuhinji vojvode od Castamara (Roberto Enríquez) u kojeg se i zaljubljuje. Ljubav joj je uzvraćena, no može li se zbog staleških razlika i ostvariti? 

Diegova majka, gđa Mercedes (Fiorella Faltoyano), želi da se on oženi plemkinjom Amelijom Castro (María Hervás), kako bi vojvodstvo imalo potomke. A tu je i markiz de Soto, Enrique de Arcona (Hugo Silva), koji pomaže gđi Mercedes te skriva plan kako se osvetiti Diegu.

Izvor, foto: hrt.hr

Povezani sadržaj