Objavljeno 07.03.2022.

Serija Rendžer - rajski zavičaj - sadržaj i epizode

Epizoda 11

Nad nacionalnim parkom se nadvija snažna oluja i nevrijeme. Neposredno prije skoka, jednog je paraglajdera udario grom. Lukas i Tim svjedočili su tom prizoru te zovu Jonasa u pomoć. Kad čovjek u bolnici dođe k svijesti, više se ničega ne može sjetiti. Jonas saznaje da se radi o Danielu Körneru, špediteru iz Pirne, koji je nedavno napustio suprugu Nadine i kćer Vicky.

11.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Jonas Waldek je kao rendžer u kanadskim šumama u posljednjih pet godina stekao mnogo iskustva.


Nakon povratka u rodni grad Wehlen i u Nacionalni park Saska Švicarska, već nekoliko mjeseci s novim kolegama radi na očuvanju tog jedinstvenog krajolika i životinjskog svijeta. 

To je stalni ples na žici između zaštite prirode i gospodarskih interesa, jer cijeli kraj živi od turizma. No Jonas kao rendžer nije samo čuvar i zaštitnik tog jedinstvenog prirodno područje nego se često suočava i s raznim hitnim situacijama u nacionalnom parku, koje rješava uz veliku požrtvovnost i predanost. 

Jonas živi s majkom Monikom, šogoricom Rike i njezinim sinom Lukasom na gospodarstvu s pilanom, koju te dvije žene zajedno vode od smrti Jonasova brata Franka. 

Stalno su prisutni sukobi s poduzetnikom Karlom Nollauom, koji je također i najmodavac obitelji Waldek. Taj rudarski poduzetnik ozbiljan je protivnik, kako profesionalno, tako i privatno, jer su njegovi interesi često u suprotnosti s Jonasovim.

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj