Objavljeno 07.03.2022.

Serija Rendžer - rajski zavičaj - sadržaj i epizode

Epizoda 12

Budući da iz zdravstvenih razloga ne smije Daniela odmah suočiti s cijelom istinom, Jonas ga privremeno smješta u gostinjsku sobu na gospodarstvu Waldekovih. Između Rike i Daniela očito frcaju iskrice, no tada se atraktivnom poduzetniku vraćaju prva sjećanja koja bacaju sasvim novo svjetlo na događaje...

12.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Jonas Waldek je kao rendžer u kanadskim šumama u posljednjih pet godina stekao mnogo iskustva.


Nakon povratka u rodni grad Wehlen i u Nacionalni park Saska Švicarska, već nekoliko mjeseci s novim kolegama radi na očuvanju tog jedinstvenog krajolika i životinjskog svijeta. 

To je stalni ples na žici između zaštite prirode i gospodarskih interesa, jer cijeli kraj živi od turizma. No Jonas kao rendžer nije samo čuvar i zaštitnik tog jedinstvenog prirodno područje nego se često suočava i s raznim hitnim situacijama u nacionalnom parku, koje rješava uz veliku požrtvovnost i predanost. 

Jonas živi s majkom Monikom, šogoricom Rike i njezinim sinom Lukasom na gospodarstvu s pilanom, koju te dvije žene zajedno vode od smrti Jonasova brata Franka. 

Stalno su prisutni sukobi s poduzetnikom Karlom Nollauom, koji je također i najmodavac obitelji Waldek. Taj rudarski poduzetnik ozbiljan je protivnik, kako profesionalno, tako i privatno, jer su njegovi interesi često u suprotnosti s Jonasovim.

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj