Objavljeno 24.07.2020.

Serija Milijarde - sadržaj i epizode

Epizoda 12 / Sezona 4

U završnoj epizodi serije Axe donosi iznimno važnu odluku. Connerty se približava istini. Napetosti rastu i dinamika se mijenja.

48.
EPIZODA

4.
SEZONA

HRT1

Paul Giamatti (nominiran za Oscara i dobitnik Zlatnog globusa) i Damian Lewis (dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus) zvijezde su serije Milijarde (Billions), smione drame koja preispituje zaradu i opasnosti potjere za američkim snom.


U seksi egomanijakalnom svijetu financija dva najmoćnija njujorška titana vode epsku bitku. Neumorni savezni tužilac Chuck Rhoades (Giamatti) odlučno i autoritativno provodi pravdu. Nemilosrdno briljantni kralj hedge fonda Bobby Axelrod Axe (Lewis) vodi carstvo utemeljeno na insajderskim informacijama i prljavim tajnim poslovima. Axe želi pobijediti pošto poto, ali Chuck će učiniti sve da milijarder, koji je svojim rukama došao do bogatstva, plati za svoje zločine. To je bitka u kojoj svi mogu mnogo izgubiti i svi su prisiljeni odgovoriti na pitanje: Koja je vrijednost moći?

Serija Milijarde gradi kompleksnu i precizno razrađenu priču koja besprijekorno prepleće Chuckov i Axeov privatni i profesionalni život. Maggie Siff je Wendy Rhoades, Chuckova iznimno inteligentna i ambiciozna žena rastrgana između muževih uvjerenja i profesionalnog položaja utjecajne članice Axeovog unutarnjeg kruga. Malin Akerman je Lara Axelrod, Axeova žestoko odana i lukava žena. U seriji glume i Toby Leonard Moore (Daredevil), David Costabile (Breaking Bad) i Condola Rashad (Money Monster).

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj