Objavljeno 23.10.2020.

Serija Majka, otac, sin - sadržaj i epizode

Epizoda 8

Caden napušta rehabilitacijski centar i vraća se u London gdje ga čeka neizvjesna budućnost. Kathryn razmišlja o ponudi koju je dobila od Maxa. Kako će Caden reagirati na novosti? Hoće li Kathryn vjerovati Maxu i gdje će se zemlja naći nakon nikad podjeljenije izborne kampanje?

8.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Richard Gere se nakon 30 godina vraća na TV ekrane velikom i zapaženom ulogom u uzbudljivoj dramskoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha.


U seriji glumi Maxa, vlasnika jednog od najutjecajnijih svjetskih medijskih carstava, koji zna mračne tajne mnogih ljudi, a tu moć nemilosrdno iskorištava. 

Njegov sin Caden najmlađi je urednik Maxovih novina i loše se nosi s pritiskom na poslu zbog očevih očekivanja pa neumjereno uživa u kokainu i usputnom seksu. Zbog razuzdanog načina života Caden će doživjeti moždani udar i morat će sve naučiti otpočetka. 

To će za bivšu Maxovu suprugu Kathryn biti prilika da napokon bude majka svom sinu. Nekadašnja ugledna novinarka iz imućne britanske obitelji odlučila se zbližiti s osjetljivim sinom kojeg joj je Max davno bio oduzeo. No ovo neće biti jedina bitka između dvoje supružnika. Caden zna tajne koje bi mogle uništiti Maxovo carstvo.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj