Objavljeno 11.04.2021.

Serija Koristoljublje - sadržaj i epizode

Epizoda 6

Julia je šokirana saznanjem da je Benjamin u svojim tinejdžerskim danima ubio trgovca. Potajice se nalazi s Tedom. Želi saznati mogu li se nasilnici promijeniti. Kada mu kaže da ga je htjela napustiti, ali nije mogla zato što se pokušao ubiti, Ted je udari. Time dobiva svoj odgovor. Ona nazove Benjamina i kaže mu da je među njima svršeno. Benjamin pronalazi Juliju i uvjerava je da je Kieran ubio trgovca. Ona mu povjeruje i njih dvoje se vjenčaju. Benjamin stoji pored prozora spavaće sobe i pogledom prelazi preko posjeda. Na licu mu se pojavi jedva zamjetan smiješak.

6.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Glavne uloge u seriji igraju dobitnica nagrade Emmy za programe u udarnom terminu, Julia Ormond, kojoj je ovo prva glavna uloga na britanskoj televiziji, i Ben Barnes.


Ovaj moderan triler, prepun neočekivanih preokreta, bavi se intimnim razmišljanjima i pobudama likova te složenim međuljudskim odnosima.

U središtu je priče imućna žena koja se zaljubljuje u puno mlađeg muškarca. Pratimo kako ta veza utječe na njezinu već ionako disfunkcionalnu obitelj. Ponajprije majka, potom supruga, a tek na kraju žena, 60-godišnja Julia (Julia Ormond) cijeli je život stavljala potrebe drugih ispred vlastitih. A onda susreće Benjamina (Ben Barnes), tridesetogodišnjeg pisca reklamnih tekstova mutne prošlosti i upušta se u vezu s njime. 

Na pomolu je prava drama. Moraju se suočiti s posljedicama svoje veze kad mračne tajne iz prošlosti počinju razarati ionako narušene odnose u njezinoj obitelji. Je li Julia konačno pronašla sreću koju je oduvijek zasluživala? Ili se pak komplicirani i tajnoviti Benjamin upustio u vezu s njom samo zbog njezina novca, kao što to misli njezina obitelj?

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj