Objavljeno 27.01.2022.

Serija Iz kuhinje s ljubavlju - sadržaj i epizode

Epizoda 12

Toni iznenađuje susret s ocem Kurtom koji je napustio svoju obitelj prije 33 godine i sada živi na ulici. Heidi ljutito reagira kada Toni, ništa ne sluteći, dovede kući oca kojeg je slučajno povela sa sobom autom. A Toni ne može vjerovati da je na ovaj način upoznala tatu. Sada ne dopušta posvađanim roditeljima da se izvuku, želi čuti cijelu priču. Dok Kurt priznaje svoje pogreške, Heidi baš nije susretljiva. Baca drvlje i kamenje na tu neodgovornu ljenčinu, ali ni ona nije baš sve učinila kako treba.

12.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Na Prvom programu HRT-a u terminu od 10:15 sati počinje s prikazivanjem nove serije po nazivom 'Iz kuhinje s ljubavlju'.


Čak i neprikosnoveni gastronomski autoritet može pogriješiti: seoska gostioničarka Antonia - Toni i njezina majka Adelheid kao iz vedra neba dobivaju zvjezdicu za svoje kulinarske vještine. U njihovoj gostionici "Kupferkanne", idilično smještenoj na seoskoj cesti, na jelovniku se nalazi samo jedno dnevno jelo domaće kuhinje.

U seriji glume Diana Amft (Antonia), Stephan Luca (Rufus), Margarita Broich (Adelheid), Arijana Antunović (Sunny), Filip Peeters, Nikolaus Benda. Scenarist je Christian Pfannenschmidt, a redatelj Jurij Neumann.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj