Objavljeno 07.11.2021.

Serija Istrage pod Watzmannom - sadržaj i epizode

Epizoda 7 / Sezona 3

Na putu prema zračnoj luci Jerry i Johanna vide kako je uspješna jahačica na turnirima Sarah Gantinger pala s konja. Ubrzo se ispostavi da je netko konja zaslijepio laserskim pokazivačem. Jerry pretpostavlja da je riječ o dječačkoj psini, ali tijekom istrage dvojice inspektora na ergeli pojavljuje se sve više naznaka koje upućuju na planirani napad. I sestra žrtve, Tanja Gantinger, a i njezina najveća suparnica, Valerie Flaucher, mogle su imati motiv. Počinje utrka s vremenom jer glavno pitanje glasi, hoće li počinitelj ponovno pokušati ubojstvo mlade žene koja leži u komi.

23.
EPIZODA

6.
SEZONA

HRT1

Ovo je serija o inspektoru Benediktu Beisslu koji sa suprugom Elisabeth i kćerima Johannom, Marijom i Evom živi u Berchtesgadenu.


Postaju je vodio gotovo sam, a onda je dobio novog kolegu Jerryja Paulsena koji se iz Hamburga preselio na jug. Obojicu podupire Max Ruffer, koji nije samo policajac, nego iz hobija i svira u bendu. Između Benedikta i Jerryja se nesuglasice i sitne svađe ne javljaju samo zbog Jerryjeve otvorenosti i modernih metoda istraživanja, nego i zbog činjenice da je Jerry dečko Beisslove kćeri Johanne.

Dvojica inspektora moraju u svakoj epizodi riješiti jedno ubojstvo. Starosjedilac Beissl često poznaje i žrtve, njihovu okolinu, i potencijalne počinitelje.

Serija je dobila naziv prema planinskom lancu Watzmannu koji se nalazi u Bavarskim Alpama, a samim time i u neposrednoj blizini mjesta radnje. Watzmann je vidljiv u mnogim kadrovima serije.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj