Objavljeno 03.05.2021.

Serija Forenzičarka Halifax: Osveta - sadržaj i epizode

Epizoda 7

Kad ubije Toni, Daniel napokon otkriva svoj identitet. Njegovo vozilo pronađu na autocesti i opasna policijska potjera završi na napuštenom ranžirnom kolodvoru. Ali vozač nije Daniel i Jane nasluti zamku. Kad bomba eksplodira, Saracen se uplete kako bi spasio Tannerov život ugrozivši svoj.

7.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Jane Halifax sad je profesorica forenzične psihijatrije na melburnskom sveučilištu i već gotovo 20 godina ne radi na terenu za policiju.


Njezin se život može smatrati ispunjenim: ima sjajnu akademsku karijeru i dugogodišnju vezu s Benom Sailorom (Craig Hall), darovitim glazbenikom i graditeljem akustičnih gitara. Živi s Benom i njegovom kćeri Zoe (Mavournee Hazel) koju odgaja kao svoju od njezine osme godine. Želi li doista sve to promijeniti?

Ben je protiv, osobito nakon što Jane dobije prijeteće pismo. Ali Jane pismo proglasi djelom bezopasna čudaka i kopka je da se vrati psihološkom profiliranju za policiju u kojem je bila izvrsna.

U ovoj napetoj kriminalističkoj seriji u osam nastavaka Jane Halifax vraća se svijetu koji nikad nije uspjela napustiti i traži istinu u pozadini najdijaboličnijih zločinačkih umova.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj