Objavljeno 03.05.2021.

Serija Forenzičarka Halifax: Osveta - sadržaj i epizode

Epizoda 8

Jane i Zoe nose se s otkrićem da je napad u kojem je Ben ubijen organizirala Mandy. Očajan zbog njezinih manipulacija Ben je pokušao prekinuti vezu, njezina prava meta bila je Jane. Jane u manifestu otkrije spominjanje Jarodova oca i agensa orangea i boji se da Jarod/Daniel planira kemijski napad katastrofalnih razmjera...

8.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Jane Halifax sad je profesorica forenzične psihijatrije na melburnskom sveučilištu i već gotovo 20 godina ne radi na terenu za policiju.


Njezin se život može smatrati ispunjenim: ima sjajnu akademsku karijeru i dugogodišnju vezu s Benom Sailorom (Craig Hall), darovitim glazbenikom i graditeljem akustičnih gitara. Živi s Benom i njegovom kćeri Zoe (Mavournee Hazel) koju odgaja kao svoju od njezine osme godine. Želi li doista sve to promijeniti?

Ben je protiv, osobito nakon što Jane dobije prijeteće pismo. Ali Jane pismo proglasi djelom bezopasna čudaka i kopka je da se vrati psihološkom profiliranju za policiju u kojem je bila izvrsna.

U ovoj napetoj kriminalističkoj seriji u osam nastavaka Jane Halifax vraća se svijetu koji nikad nije uspjela napustiti i traži istinu u pozadini najdijaboličnijih zločinačkih umova.

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj