Objavljeno 12.02.2021.

Serija Doktor Martin - sadržaj i epizode

Epizoda 7 / Sezona 9

Gđa Tishell otpušta praktikanticu, a Martin mora odvesti Starog veterinarki Angeli. Al se seli Morwenni, čemu se Caitlin raduje puno više nego Bert. Louisa shvaća da terapiju više ne smije držati bez nadzora.

68.
EPIZODA

9.
SEZONA

HRT1

Britanska dramska serija s elementima komedije s Martinom Clunesom u glavnoj ulozi svojevrsni je spin-off komedije Spas za Grace iz 2000., nastala prema liku dr. Martina Bamforda.


Radnja je smještena u fiktivno selo Portwenn na engleskoj obali, a serija je snimana u ribarskom mjestu Port Isaac na atlantskoj obali na sjeveru Cornwalla. Prva sezona emitirana je 2004. godine.

Dr. Martin Ellingham, genijalni i ugledni londonski vaskularni kirurg, obolio je od hemofobije, straha od krvi, i prisiljen je napustiti kirurgiju. 

Dobiva mjesto jedinog liječnika obiteljske medicine u uspavanom mjestašcu Portwennu, u kojem je kao dijete provodio ljetne praznike s tetom Joan (Stephanie Cole) i tetkom Philom, vlasnikom lokalne farme. Stigavši u Portwenn suočava se s bolnom činjenicom da tu nitko nema pojma o njegovu kirurškom renomeu - i otkriva da je kirurška praksa u rasulu.

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj