Objavljeno 19.07.2023.

Serija Diplomatske igre - sadržaj i epizode

Epizoda 3

Luis i Claudia ne slažu se oko toga što bi trebali učiniti s dokumentacijom koju su spasili iz uništavača dokumenata koju im je dao konzul. Veleposlanik želi obavijestiti ministarstvo što je prije moguće, ali Claudia ga uvjeri uz Carlosovu pomoć da bi trebali sami početi istraživati. Eventualna prijava korupcije zahtijeva uvjerljivije dokaze, a da bi ih pribavio konzul je prisiljen špijunirati i tajno snimati veleposlanikove suparnike. Luis se ne može praviti da ne zna za korupciju. Poduzetnik koji mu je posudio novac za spas Ester, želi sad naplatiti tu pomoć. Claudia ne može zaboraviti aferu s Carlosom.

3.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Španjolska kriminalistička serija, koju potpisuju Ramón Campos i Gema R. Neira, smještena je u španjolsko veleposlanstvo u Bangkoku.


Radnja se vrti oko niza događaja koji uslijede nakon dolaska novog veleposlanika Luisa Salinasa (Abel Folk) i njegove supruge Claudije Cernude (Belén Rueda), a koji završavaju njegovim uhićenjem godinu dana poslije, pod optužbom za pranje novca, pronevjeru i trgovanje utjecajem. 

Sve dodatno otežava i privođenje njegove kćeri Ester (Úrsula Corberó) zbog posjedovanja droge, Claudijina ljubavna veza s kćerinim dečkom Carlosom (Chino Darín) te traženje mita za izgradnju brze pruge. Svjedočeći na suđenju, Claudia postupno razotkriva što se dogodilo.

Izvor, foto: hrt.hr
Povezani sadržaj