Objavljeno 19.07.2023.

Serija Diplomatske igre - sadržaj i epizode

Epizoda 4

Konzul ne može podnijeti pritisak. Luis ga uznemirava, Eduardo ga nadzire, a supruga ispituje. On odluči nestati. Veleposlanik stavlja sve karte na stol i suoči Eduarda sa situacijom. Ne sluti da Eduardo čeka taj trenutak i nije spreman dopustiti da mu posao propadne. Novinar Javier Romero počeo je surađivati s Claudijom. Patricia s kojom održava sentimentalnu vezu odluči ga iskoristiti. Fátimi je dojadilo da je njezin muž sa Sarom. Njezino strpljenje ima granicu, a Sara ju je već prešla. U rezidenciji Carlosova stalna prisutnost pod istim krovom izaziva pomiješane osjećaje u Claudiji. Slučajno otkriće sve ubrza. Claudia traži od Carlosa da odmah napusti Bangkok. I njezin život.

4.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Španjolska kriminalistička serija, koju potpisuju Ramón Campos i Gema R. Neira, smještena je u španjolsko veleposlanstvo u Bangkoku.


Radnja se vrti oko niza događaja koji uslijede nakon dolaska novog veleposlanika Luisa Salinasa (Abel Folk) i njegove supruge Claudije Cernude (Belén Rueda), a koji završavaju njegovim uhićenjem godinu dana poslije, pod optužbom za pranje novca, pronevjeru i trgovanje utjecajem. 

Sve dodatno otežava i privođenje njegove kćeri Ester (Úrsula Corberó) zbog posjedovanja droge, Claudijina ljubavna veza s kćerinim dečkom Carlosom (Chino Darín) te traženje mita za izgradnju brze pruge. Svjedočeći na suđenju, Claudia postupno razotkriva što se dogodilo.

Izvor, foto: hrt.hr
Povezani sadržaj