Objavljeno 03.01.2021.

Serija Ambasadorova kći - sadržaj i epizode

Epizoda 128

Dok Elvan i Jahja kreću na novi put u svom životu, Jahja iznenadi Elvan još jednim iznenađenjem koje je priredio. U suprotnosti s tom srećom, tamni oblaci koji su se nadvili nad Zehrom i Kavrukom uskoro će ih odbaciti u druge živote. Guven je odlučan iskoristiti vrijeme koje mu je preostalo.

128.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

U seriji 'Ambasadrovoa kći' upoznat ćemo se sa Sandžarom, sinom siromašnog radnika koji se još kao dijete zaljubio u Nare, ambasadorovu kćer dok je ljetovala u Bodrumu.


Njihova mladenačka ljubav naprasno je bila prekinuta, ali je ostavila neraskidiv trag. Godinama kasnije jedna velika tragedija ponovno ih na kratko spoji, ali životni putevi su nepredvidivi pa se tako i na njihovom nađu nove prepreke. 

U potrazi za izgubljenom ljubavi odvijaju se brojni neočekivani prevrati, a neizvjesnost će rasti sa svakom epizodom.

Ovo dvoje različite djece razviju jedno prema drugome duboke emocije i godinama se bore za svoju ljubav. Na kraju završe zajedno, ali u jednoj svadbenoj noći Nare iznenada nestaje i više nikad nije viđena. Neki kažu da je pala u more i umrla, drugi, pak, da je ambasadorova kći pobjegla u Europu. Jedan čovjek čak napiše pjesmu koja govori o tome da se ambasadorova kći pretvorila u pticu i odletjela. Tako nesretna priča o Nare i Sandžaru postade epska ljubavna priča. Ambasadorova kći koja je nestala u svadbenoj noći, točno devet godina poslije ponovno se pojavljuje na drugoj svadbenoj noći. Dolazi na Sandžarovo vjenčanje donoseći mu njegovu kćer.

'Ambasadrovoa kći' je serija puna snažnih likova koji dramatičnom borbom sa svojom okolinom i samima sobom traže svoje mjesto pod suncem.

Izvor: novatvPovezani sadržaj