Objavljeno 29.12.2021.

Nova serija Kumovi - sadržaj i epizode

Epizoda 32 / Sezona 2

Lara i Matija nisu oduševljene smještajem u toplicama. Ipak, Larinu pažnju privuče zgodni fizioterapeut kojeg pokušava zavesti, ali njemu se više sviđa Matija. Jadranka se uvrijedi kada joj Vesna predloži da joj uz naknadu pospremi kuću. Ljutita Jadranka odlazi iz gostione, a Vesna shvaća da su joj nestali novci koje joj je Aljoša dao. Vesna na izlasku naleti na Anđelu koja je upravo htjela vratiti Vesni kovertu s novcima, ali Vesna je optuži za pokušaj krađe. Anđela je javno osramoćena i zaključava se u sobu. Zvone je na prevaru pokušava izvući iz sobe, ali Anđela odlučuje ne izlaziti iz kuće i ne obavljati svoje kućanske dužnosti. Stipan angažira Matu Šušnjara da kupi Milici novi auto te saznaje za Ivkine probleme na tržnici. Odlazi kod Ante kako bi osigurao da Ante ne diže bunu protiv Ivke te ga Ante zamoli da bude kum na krštenju malog Tonija. Luce odlučuje sama platiti popravak Miličinog auta te želi žrtvovati ušteđevinu koju je skupljala za specijalizaciju. No, i sama se iznenadi kada Milica dobije auto na poklon te obje misle da je za to zaslužan Janko.

203.
EPIZODA

2.
SEZONA

NOVA TV

Produkcija Nove TV predstavlja seriju Kumovi čiju napetu i uzbudljivu radnju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas, a kreativni producent serije je Josip Žuvan. Glavna okosnica radnje su obitelj i ljubav.


Kroz seriju Kumovi pratit ćemo tri obitelji povezane kumstvom i interesom, te koje će se sukobiti u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju.

Iza živopisnih likova serije prepoznat ćemo vrhunsku glumačku postavu, pa ćemo tako u 'Kumovima' gledati Milana Štrljića, Radoslavu Mrkšić, Vladimira Tintora, Momčila Otaševića, Olgu Pakalović, Vedrana Mlikotu, Dariu Lorenzi, Stojana Matavulja, Barbaru Vicković, Ratka Glavinu, Eciju Ojdanić, Petru Kraljev, Antu Krstulovića, Miju Kevo, Konstantina Haaga. Serija na male ekrane dovodi i neka nova imena poput Nike Barišić, Ane Uršule Najev, Lovre Kondža, Domagoja Ivankovića i Mirne Mihelčić i Ive Kraljević.

'Kumovi' nas dovode u mjesto Zaglave, mjesto podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada. 

Oni su obitelj, rivali, sumještani, kumovi - oni su osebujni akteri nove serije Nove TV koja donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno u novoj godini prikovati gledatelje ispred malih ekrana.

Izvor: novatv
Povezani sadržaj