Objavljeno 29.12.2021.

Nova serija Kumovi - sadržaj i epizode

Epizoda 31 / Sezona 2

Janko pokušava popraviti Miličin slupani auto, ali ne uspijeva pa ga moraju šlepati. Janko i Luce na putu skoro ponovno udare Milicu i naprave još veću štetu na autu. Zlatan procjenjuje da će popravak koštati par tisuća eura. Milica želi zvati Luci policiju jer je vozila auto bez vozačke, ali je Janko spriječi i preuzima odgovornost. Vraća se kod Stipana i moli ga za pomoć. Nakon što se napokon oslobodi iz zaključane ordinacije, Marko Šank u općini spašava Zvonu od gušenja pa ga Zvone promovira u voditelja ureda. Šank sa zadovoljstvom govori Milici da joj je on sad nadređen. Vesna odlučuje srediti stvari u kući, no nakon što joj to ne pođe za rukom odluči tražiti Jadrankinu pomoć. Njih dvije idu na pijacu i pri kupnji Vesni ispada kuverta s novcem koju nalazi Anđela. Jadranka nagovara Vinka da popusti u vezi Matije – ne može ići protiv svoje djece, ali Vinko se ne da. Matija čuje Jadranku i Vinka kako se svađaju oko nje i odlazi kod Luce tražiti savjet. Nalazi samo Laru koja im prepisuje bolovanje u toplicama.

202.
EPIZODA

2.
SEZONA

NOVA TV

Produkcija Nove TV predstavlja seriju Kumovi čiju napetu i uzbudljivu radnju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas, a kreativni producent serije je Josip Žuvan. Glavna okosnica radnje su obitelj i ljubav.


Kroz seriju Kumovi pratit ćemo tri obitelji povezane kumstvom i interesom, te koje će se sukobiti u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju.

Iza živopisnih likova serije prepoznat ćemo vrhunsku glumačku postavu, pa ćemo tako u 'Kumovima' gledati Milana Štrljića, Radoslavu Mrkšić, Vladimira Tintora, Momčila Otaševića, Olgu Pakalović, Vedrana Mlikotu, Dariu Lorenzi, Stojana Matavulja, Barbaru Vicković, Ratka Glavinu, Eciju Ojdanić, Petru Kraljev, Antu Krstulovića, Miju Kevo, Konstantina Haaga. Serija na male ekrane dovodi i neka nova imena poput Nike Barišić, Ane Uršule Najev, Lovre Kondža, Domagoja Ivankovića i Mirne Mihelčić i Ive Kraljević.

'Kumovi' nas dovode u mjesto Zaglave, mjesto podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada. 

Oni su obitelj, rivali, sumještani, kumovi - oni su osebujni akteri nove serije Nove TV koja donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno u novoj godini prikovati gledatelje ispred malih ekrana.

Izvor: novatv
Povezani sadržaj