Objavljeno 29.12.2021.

Nova serija Kumovi - sadržaj i epizode

Epizoda 30 / Sezona 2

Luce se pobrine za bolesnu Sandru dok Janko brine za Sandrinog malog sina. Uspije ga uspavati, a Luce i on se zbližavaju. Janko joj daje i novi sat vožnje, ali im se na parkingu dogodi nezgoda pri kojoj opet strada Milicin auto. Vinko je ljut nakon što shvati da se Martin sprema zaprositi Matiju, a Jadranka je ljuta na Vinka jer joj je radio iza leđa. Jadranka pokušava urazumiti i smekšati Vinka koji odlučuje uvesti red u obitelj. Dočekuje Matiju i daje joj ultimatum - mora birati između obitelji i Martina. Stipan otkriva Vinku da je promovirao Aljošu i zajedno će dijeliti šefovsku poziciju, a i stol. Aljoša se vraća kući i pokušava udobrovoljiti Vesnu, ali mu to ne polazi za rukom. Ivka pomaže sebi, a i Milici uz pomoć Mate koji objašnjava Zvoni da ne može tako lako dati Milici otkaz. Prijeti mu tužbom i Zvone vraća Milicu na posao, ali je ima na oku i čeka njenu iduću grešku. Lari, koja se dosađuje, u ordinaciju upada Marko Šank, mrtav pijan. Onesvijesti se na ležaju, a Lara ga tamo ostavlja zaključanog.

201.
EPIZODA

2.
SEZONA

NOVA TV

Produkcija Nove TV predstavlja seriju Kumovi čiju napetu i uzbudljivu radnju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas, a kreativni producent serije je Josip Žuvan. Glavna okosnica radnje su obitelj i ljubav.


Kroz seriju Kumovi pratit ćemo tri obitelji povezane kumstvom i interesom, te koje će se sukobiti u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju.

Iza živopisnih likova serije prepoznat ćemo vrhunsku glumačku postavu, pa ćemo tako u 'Kumovima' gledati Milana Štrljića, Radoslavu Mrkšić, Vladimira Tintora, Momčila Otaševića, Olgu Pakalović, Vedrana Mlikotu, Dariu Lorenzi, Stojana Matavulja, Barbaru Vicković, Ratka Glavinu, Eciju Ojdanić, Petru Kraljev, Antu Krstulovića, Miju Kevo, Konstantina Haaga. Serija na male ekrane dovodi i neka nova imena poput Nike Barišić, Ane Uršule Najev, Lovre Kondža, Domagoja Ivankovića i Mirne Mihelčić i Ive Kraljević.

'Kumovi' nas dovode u mjesto Zaglave, mjesto podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada. 

Oni su obitelj, rivali, sumještani, kumovi - oni su osebujni akteri nove serije Nove TV koja donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno u novoj godini prikovati gledatelje ispred malih ekrana.

Izvor: novatv

Povezani sadržaj