Objavljeno 29.12.2021.

Nova serija Kumovi - sadržaj i epizode

Epizoda 29 / Sezona 2

Vesnu iznenadi poziv od Jagode i Lovre, Gotovčevih dobrostojećih prijatelja iz Zagreba, koji su u prolazu kroz Zaglave i žele se s njima vidjeti. Vesna je izvan sebe, pokušava ih se riješiti kako ne bi shvatili u kojoj bijedi oni žive. Laži joj polaze za rukom, no situacija se zakomplicira kada na putu prema Soldinom restoranu stanu na Macanovoj pumpi. Aljoša ostaje bez posla nakon što ga Stipan pozove na razgovor i naredi mu da skine radni kombinezon. No, zapravo Stipan ima druge planove za njega. Jadranka odlučuje da će reći Vinku za odnos Matije i Martina, ali Matija je preduhitri i sama to kaže ocu. Vinko poludi i, unatoč Jadrankinom protivljenju, ide naći Martina. Istodobno se Martin u suradnji s didom priprema za ponovni pokušaj prošenja Matije. Janko susreće tužnu Milicu i nudi joj svoju pomoć oko žalbe na otkaz koji joj je Zvone uručio. Milica koristi priliku kako bi se dodatno zbližila s Jankom, no prekida ih Lara koja je došla raditi kod Luce u ordinaciju i želi pomoći Luci u organizaciji prijevoza do Sandre. Janko se odaziva pozivu za pomoć i vozi Luce u Miličinom autu prema Antinom OPG-u.

200.
EPIZODA

2.
SEZONA

NOVA TV

Produkcija Nove TV predstavlja seriju Kumovi čiju napetu i uzbudljivu radnju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas, a kreativni producent serije je Josip Žuvan. Glavna okosnica radnje su obitelj i ljubav.


Kroz seriju Kumovi pratit ćemo tri obitelji povezane kumstvom i interesom, te koje će se sukobiti u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju.

Iza živopisnih likova serije prepoznat ćemo vrhunsku glumačku postavu, pa ćemo tako u 'Kumovima' gledati Milana Štrljića, Radoslavu Mrkšić, Vladimira Tintora, Momčila Otaševića, Olgu Pakalović, Vedrana Mlikotu, Dariu Lorenzi, Stojana Matavulja, Barbaru Vicković, Ratka Glavinu, Eciju Ojdanić, Petru Kraljev, Antu Krstulovića, Miju Kevo, Konstantina Haaga. Serija na male ekrane dovodi i neka nova imena poput Nike Barišić, Ane Uršule Najev, Lovre Kondža, Domagoja Ivankovića i Mirne Mihelčić i Ive Kraljević.

'Kumovi' nas dovode u mjesto Zaglave, mjesto podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada. 

Oni su obitelj, rivali, sumještani, kumovi - oni su osebujni akteri nove serije Nove TV koja donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno u novoj godini prikovati gledatelje ispred malih ekrana.

Izvor: novatv
Povezani sadržaj