Objavljeno 05.03.2021.

Mini serija Kiri - sadržaj i epizode

Epizoda 4

Siju postaje jasno da se njegov odnos s Alice pogoršao i odlučan je u namjeri saznati što je tome uzrok. Dotle inspektorica Mercer predočuje Nateu nove dokaze o Kirinom ubojstvu. Kako se istina o tome što se dogodilo Kiri počinje nazirati, Miriam uviđa da treba preuzeti odgovornost za svoje postupke. Alice je potpuno shrvana.

4.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

Kiri je crna djevojčica koju želi posvojiti bjelačka obitelji iz srednje klase. Ona nestane kad sama krene u posjet svojoj biološkoj obitelji.


Radnja filma račva se na tri dijela. Jedan prati Kirinu socijalnu radnicu jer svi vjeruju da je ona umiješana u Kirin nestanak te je krive zbog toga. 

Usto, sumnjaju u njezinu sposobnost rasuđivanja. Drugi se bavi Kirinom biološkom obitelji. Pod povećalom javnosti nađu se svi njezini "grijesi" iz davne prošlosti kao i sadašnji disfunkcionalni obiteljski odnosi. 

I, na koncu, treći dio prati Kirinu posvojiteljsku obitelj, posebice Alice, Kirinu odlučnu bijelu pomajku, kad se iznenada nađe u središtu pozornosti javnosti. Svi si oni postavljaju dva ista pitanja: što se dogodilo Kiri i tko je kriv za to?

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj