Objavljeno 04.07.2022.

Kriminalistička serija Rasipni sin - sadržaj i epizode

Epizoda 10

Znajući da je Krvnik s Otpada bio partner njegovu ocu, Malcolm djeluje protivno željama FBI-a i nastavlja istraživati. Njegova ga saznanja vode do ogorčenog bivšeg detektiva koji je nekoć bio uključen u potragu za Kirurgom, zbog čega se obojica nađu u opasnosti. U međuvremenu praznici nisu nimalo sretni za obitelj Whitly, kada golema svađa s Ainsley Jessicu prisiljava da stvari uzme u svoje ruke. Nadalje, Colette Swanson (gostujuća glumica Meagan Good), nepokolebljiva detektivka FBI-a koja sada vodi slučaj, naoko se želi osobno osvetiti Malcolmu u posljednjoj jesenskoj epizodi.

10.
EPIZODA

1.
SEZONA

DOMA TV

Uzbudljive i napete zaplete u kriminalističkoj seriji „Rasipni sin“ ne propustite pratiti na Doma TV-u.


Malcolm Bright ima dar. Zna kako ubojice razmišljaju i kako funkcioniraju njihovi umovi. Zašto? Njegov je otac Kirurg, zloglasni serijski ubojica koji je usmrtio više od 20 osoba. 

Rasipni sin govori o kriminalističkom psihologu Brightu koji svojom neobičnom genijalnošću prodire u umove ubojica te tako pomaže njujorškoj policiji rješavati slučajeve. Radi s detektivom Gilom Arroyom, iskusnim policajcem koji je postao Brightov surogat-otac, detektivkom Dani Powell, svojeglavom i izravnom policajkom koju Bright ubrzo zadivljuje svojim radom, Edrisom Tanakom, pomalo ekscentričnom mrtvozornicom i detektivom J. T.-jem Tarmelom, rođenim Njujorčaninom koji se neprestano pita je li i sam Bright psihopat. No Brightov najbolji resurs za rješavanje zločina njegov je otac, neobično dražesni ubojica Martin Whitly, s kim nevoljko mora kontaktirati zbog njegova znanja i stručnosti.

Kako Bright pomaže loviti najopasnije zločince u gradu, bori se i s vlastitim demonima. Usto, ne pomaže mu što njegova majka, bivša članica visokog društva, Jessica Whitly naoko ne može prihvatiti svoj posrnuli status te ima mišljenje o svakom aspektu Brightova života. Na Brightovu sreću, on ima potporu svoje iritantno normalne sestre Ainsley, reporterke koja je slaba na svog brata i sve njegove ekscentričnosti. Na kraju krajeva, Bright nije serijski ubojica - samo je odrastao uz jednoga.

Izvor: domatv.dnevnik.hr
Povezani sadržaj