Objavljeno 15.09.2021.

Humoristična serija Bogu iza nogu - sadržaj i epizode

Epizoda 24

Načelnik radi spačku za prvi travanj, diže lažnu uzbunu i cijelo selo poludi od panike. Svi se boje apokalipse te u strahu žene okupiraju gostionicu, a muškarci crkvu. Đuro provodi dan u smrtnom strahu u poljskom zahodu, a Zdenka uvježbava seljane kako bi bili spremni u slučaju prave uzbune. Načelnik pokušava naći seosko atomsko sklonište, a kada ga pronađe, čeka ga još veće iznenađenje.

24.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Serija prati niz živopisnih likova iz imaginarnog mjesta Gornji dol te njihove avanture koje će gledatelje nasmijavati do suza.


Gornji dol mjestašce je koje se nalazi na prekrasnim brežuljcima, daleko od civilizacije, a njegovi stanovnici za svojim zgodama i nezgodama pokretači su brojnih urnebesnih zapleta. I dok željno iščekujemo njihove avanture, zavirili smo na društvene mreže omiljenih glumaca koji će utjeloviti urnebesne stanovnike Gornjeg dola.

Ambicioznu načelnikovu tajnicu i simpatičnu seosku djevojku Ljubicu Birtić utjelovit će Mirna Medaković Stepinac koja je na svom Instagramu podijelila fotografiju sa seta serije i već pokupila simpatije budućih gledatelja. Komplimenata na Ljubičin izgled također ne nedostaje.

Glumac koji je značajno promijenio imidž za ulogu Ljubicinog dečka, Đure Janjića, je Filip Juričić. Naime, lik Đure prepoznatljiv je po pravoj retro fudbalerki, a Filip je za IN magazin izjavio kako uživa i u ulozi, ali i u novoj frizuri: ''Čak bih rekao da sam ja to nekako želio jer sam u jednoj predstavi imao fudbalerku i onda sam im rekao da sam ja čovjek kojemu jako dobro stoji fudbalerka i to smo iskoristili. Moram priznati da ja uživam!'' Upravo to potvrđuju i njegove fotografije na Instagramu te komentari obožavatelja koji su oduševljeni promjenom.

A da u Gornjem Dolu vlada red i disciplina pobrinut će se policajac Srećko Šojka kojega će utjeloviti simpatični Mario Valentić. Mora se priznati da ovako urnebesnog policajca još nismo imali priliku vidjeti.

Izvor: novatv
Povezani sadržaj