Objavljeno 15.09.2021.

Humoristična serija Bogu iza nogu - sadržaj i epizode

Epizoda 25

Žene iz sela se spremaju na hodočašće u Lurd, ali kada shvate da nemaju vozača, prisiljene su angažirati trijeznog Božu za taj zadatak. Nažalost, Božo krivo skrene te se probude na nepoznatom mjestu. Đuro se sukobi s vozačem koji mu uništi auto u prometnoj nesreći te se obračunava s njim na svoj način. Dečki planiraju pogledati utakmicu u Domu kulture. Sve isplaniraju, ali vatrometom naprave rupu na krovu crkve. Što više može poći po zlu?

25.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Serija prati niz živopisnih likova iz imaginarnog mjesta Gornji dol te njihove avanture koje će gledatelje nasmijavati do suza.


Gornji dol mjestašce je koje se nalazi na prekrasnim brežuljcima, daleko od civilizacije, a njegovi stanovnici za svojim zgodama i nezgodama pokretači su brojnih urnebesnih zapleta. I dok željno iščekujemo njihove avanture, zavirili smo na društvene mreže omiljenih glumaca koji će utjeloviti urnebesne stanovnike Gornjeg dola.

Ambicioznu načelnikovu tajnicu i simpatičnu seosku djevojku Ljubicu Birtić utjelovit će Mirna Medaković Stepinac koja je na svom Instagramu podijelila fotografiju sa seta serije i već pokupila simpatije budućih gledatelja. Komplimenata na Ljubičin izgled također ne nedostaje.

Glumac koji je značajno promijenio imidž za ulogu Ljubicinog dečka, Đure Janjića, je Filip Juričić. Naime, lik Đure prepoznatljiv je po pravoj retro fudbalerki, a Filip je za IN magazin izjavio kako uživa i u ulozi, ali i u novoj frizuri: ''Čak bih rekao da sam ja to nekako želio jer sam u jednoj predstavi imao fudbalerku i onda sam im rekao da sam ja čovjek kojemu jako dobro stoji fudbalerka i to smo iskoristili. Moram priznati da ja uživam!'' Upravo to potvrđuju i njegove fotografije na Instagramu te komentari obožavatelja koji su oduševljeni promjenom.

A da u Gornjem Dolu vlada red i disciplina pobrinut će se policajac Srećko Šojka kojega će utjeloviti simpatični Mario Valentić. Mora se priznati da ovako urnebesnog policajca još nismo imali priliku vidjeti.

Izvor: novatv
Povezani sadržaj