Objavljeno 04.07.2021.

Hit serija U plamenu - sadržaj i epizode

Epizoda 13

Džemrino skrovište u koje je pobjegla od Čelebija je otkriveno. U bijegu od Čelebijevih ljudi dobije neočekivanu pomoć. Džemre. Ozan, Ruja i Omer krenu u potragu za Esin. Iako je Tomris dala sve od sebe da u arhivi bolničkih kartona pronađe dokaz protiv Čelebija, on je korak ispred nje. Sve je shvatio i sada ju je došao ucijeniti u njezinu kuću. Stjerana u kut, poznajući moć s kojom raspolaže Čelebi, preda mu sve dokaze. No to nisu sve karte s kojima ona može zaigrati. Za to vrijeme Ali je zatočen i pod Iskanderovim nadzorom. Čak ni Čiček u ulozi Šimal ne može mu više pomoći.

13.
EPIZODA

1.
SEZONA

DOMA TV

Radnja se vrti oko tri različite, zanimljive te u konačnici povezane žene koje nakon požara koji će ih zadesiti čeka suočavanje s opasnom stvarnošću. Upoznajte ih!


Čelebijeva supruga, Rujina sestrična i Gunešina majka. Odrasla je u obitelji Jildirimlar. Psihički i fizički zlostavlja je Čelebi za kojeg se udala iz ljubavi, ali ne može dokazati zlostavljanje. Želi pobjeći s kćeri Guneš i ne želi se pokoriti Čelebiju. Spremna je na sve kako bi ostvarila svoj san.

Pomoćnica u Rujinoj kući i Rujina najbolja prijateljica. Čiček se trebala udati za vozača Alija, ali njezin se život nakon požara zauvijek mijenja.

Jedina kći u obitelji Jildirimlar, Džemrina sestrična. Odrasla je kao privilegirana princeza, a nakon požara je došlo vrijeme da se napokon suoči sa stvarnošću.

Izvor: domatv

Povezani sadržaj