Objavljeno 04.07.2021.

Hit serija U plamenu - sadržaj i epizode

Epizoda 14

Nakon što je Džemre dobila novu priliku da pred drugom komisijom pokaže je li mentalno zdrava, ona je iskoristi te dobije potvrdu koja dokazuje da ima poslovnu sposobnosti da se može brinuti o sebi. Novine koje su objavile vijest o Čelebiju i Iskanderu ostanu bez redakcije i tiskare, ali urednik ne žali već prihvati Ozanovu i Omerovu ponudu da mu pomognu objavom i tiskanjem novih članaka. Čiček se utrkuje s vremenom da spasi Alija, a Iskander želi doznati zašto je tako prije nego Ali skonča.

14.
EPIZODA

1.
SEZONA

DOMA TV

Radnja se vrti oko tri različite, zanimljive te u konačnici povezane žene koje nakon požara koji će ih zadesiti čeka suočavanje s opasnom stvarnošću. Upoznajte ih!


Čelebijeva supruga, Rujina sestrična i Gunešina majka. Odrasla je u obitelji Jildirimlar. Psihički i fizički zlostavlja je Čelebi za kojeg se udala iz ljubavi, ali ne može dokazati zlostavljanje. Želi pobjeći s kćeri Guneš i ne želi se pokoriti Čelebiju. Spremna je na sve kako bi ostvarila svoj san.

Pomoćnica u Rujinoj kući i Rujina najbolja prijateljica. Čiček se trebala udati za vozača Alija, ali njezin se život nakon požara zauvijek mijenja.

Jedina kći u obitelji Jildirimlar, Džemrina sestrična. Odrasla je kao privilegirana princeza, a nakon požara je došlo vrijeme da se napokon suoči sa stvarnošću.

Izvor: domatv
Povezani sadržaj