Objavljeno 03.01.2023.

Hit serija Očev izbor - sadržaj i epizode

Epizoda 43

Kudret uruči Süleymanu papire za razvod i želi sav njegov novac. U zatvoru Irfan upozna bivšeg studenta koji mu postaje saveznik.

43.
EPIZODA

1.
SEZONA

RTL

Iz tvornice najboljih turskih hitova, producentske kuće Ay Yapim, na glavni kanal RTL-a, od ponedjeljka, 9. siječnja u 21.15 sati, stiže serija 'Očev izbor' koja je okupila najcjenjenije turske glumce današnjice!


U životu Irfana (Halit Ergenç), profesora ekonomije na državnom sveučilištu, iznenada sve krene nizbrdo. Najprije nepravedno dobije otkaz, a zatim se njegov sedmogodišnji sin Deniz razboli. Irfan i njegova supruga Eda (Nur Fettahoğlu) traže pomoć, no kamo god krenu, vrata im se zalupe pa odluče pokucati na zadnja, vrata njihova prijatelja iz djetinjstva Egemena (Ozan Güven). Irfan će ponovno sresti Ilay (Birce Akalay), ljubav svog života s kojom je prekinuo kad su se trebali vjenčati, a koja je sada Süleymanova (Mesut Akusta) ljubavnica te mladu ženu Ayşe (Aslı Enver), koja bi mogla postati njegova spasiteljica.

'Očev izbor' (Babil) je dramska serija najpoznatije turske producentske kuće Ay Yapim (Ezel, Strasti Orijenta, Izgubljena čast), čiju režiju potpisuje Uluç Bayraktar, a scenarij Nüket Bıçakçı i Özlem Yücel. Glavnu ulogu dobio je Halit Ergenç, koji glumi idealista, osjećajnog, skromnog i karizmatičnog profesora koji je gledateljima RTL-a poznat iz '1001 noći' i 'Sulejmana Veličanstvenog'. Još dvoje glumaca koji su nizali pohvale zbog svojih interpretacija u 'Sulejmanu Veličanstvenom' dijele set uz Halita - Nur Fettahoğlu i Ozan Güven! Nur je u 'Sulejmanu Veličanstvenom' bila Mahidevran, a sada je Eda Saygun, Irfanova brižna supruga dok je Rustem-paša sada Egemen, najbolji Irfanov prijatelj koji je na zanimljiv način povezan i s njegovom suprugom.


Napetu radnju turske uspješnice iz 2020. godine pratimo u 62 epizode, a od istaknutih glumaca svakako treba spomenuti sjajnu Asli Enver, jednu od najplaćenijih umjetnica u Turskoj koja je u 'Očevu izboru' utjelovila Ayşe Karaali, policajku na tajnom zadatku, a hrvatska publika zavoljela ju je u seriji 'Istanbulska nevjesta'. Atraktivna Birce Akalay tumači Ilay Yücedağ, Süleymanovu ljubavnicu te Irfanovu bivšu djevojku, a Mesut Akusta, kojeg se sjećamo iz popularne serije 'Crna ruža', sada je nemilosrdni poslovni čovjek Süleyman Yavuncu.

Što ste spremni učiniti za svoje dijete? Zašto je istinita uzrečica - pravi se prijatelji poznaju u nevolji? Kome je prošlost pokucala na vrata? Pitanja je mnogo, a znamo samo da nas ljubav, obitelj i prijateljstvo neraskidivo vežu. Novac jednako tako. Ostale odgovore doznat ćete u novoj turskoj dramskoj seriji 'Očev izbor'.

Izvor, foto: rtl.hr
Povezani sadržaj