Objavljeno 07.03.2022.

Dramska serija Šutnja - sadržaj i epizode

Epizoda 6

Međunarodno klupko trgovine i iskorištavanja mladih, nezaštićenih djevojaka polako se počinje odmotavati. No kada se čini da je policija pohvatala sve konce i pronašla sve umiješane, Vladimir, Vesna i Olga doći će do potpuno neočekivanih novih dokaza...

6.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Dramska serija Šutnja, nastala u suradnji HRT-a i produkcijske kuće Drugi plan, uvrštena je u prestižni program Berlinale Series Market, koji, prema riječima organizatora, predstavlja izbor projekata iznimne umjetničke kvalitete i velikog tržišnog potencijala.


Uz HRT i Drugi plan, serija je rađena u koprodukciji s njemačkim Beta Filmom, ruskom Star Mediom, ukrajinskim streaming servisom OLL.TV, a kao ko-producent projektu se na kraju pridružio i njemački javni servis ZDF/Arte.

Scenarij za seriju, nastalu prema motivima romana Drage Hedla, napisao je Marjan Alčevski, producenti su Miodrag Sila i Nebojša Taraba, a režiju potpisuje Dalibor Matanić. U glavnim ulogama nastupaju poznata ukrajinska glumica Ksenija Mishina, Goran Bogdan, Darko Milas, Sandra Lončarić, Leon Lučev, Zlatko Burić i brojna druga poznata glumačka imena.

Prva sezona šestodijelne serije snimana je od ožujka do lipnja 2021. na lokacijama u Zagrebu, Osijeku i Kijevu, u Ukrajini.

Izvor: hrt.hr
Povezani sadržaj