Objavljeno 02.11.2020.

Dramska serija Priznanje - sadržaj i epizode

Epizoda 6

Benghazi u Libiji nudi dobrodošlu promjenu glavnom inspektoru iz policijske postaje u Wiltshireu Steveu Fulcheru (Martin Freeman). Dao je otkaz u policiji te se u studenom 2014. zaposlio kao savjetnik za sigurnost. Prošle su tri godine otkako je vodio istragu o ubojstvima Sian O'Callaghan i Rebecce Godden-Edwards. Fulcher je sretan što se maknuo od policijske postaje Gablecross. Za to se vrijeme Karen Edwards i dalje bori za svoju kćer Becky te se koristi svakom prilikom kako bi posramila policiju Wiltshirea zbog toga što nije ponovno otvorila istragu o Beckynom slučaju.

6.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT2

U središtu ove napete suvremene drame je priča o istinitom zločinu koja tjera na razmišljanje - priča o istražitelju koji je odlučan u namjeri da pod svaku cijenu ubojicu privede pravdi.


22-godišnja Sian O'Callaghan nestala je 2011. nakon izlaska s prijateljima. Njezin zabrinuti partner prijavljuje nestanak, a glavni inspektor Steve Fulcher (Freeman) počinje rekonstruirati gdje je posljednji put viđena. 

Vjeruje da je Sian još živa i da je negdje zatočena pa pokreće hitnu i opsežnu pretragu. Zahvaljujući marljivom i detaljnom radu policije, Fulcher zajedno s timom otkriva snimke nadzorne kamere koje prikazuju Sian u High Streetu, što ih vodi do ključnih tragova u istrazi. 

Vrijeme polako curi, a Fulcher je sve bliže glavnom osumnjičeniku, mjesnom taksistu Christopheru Halliwellu. No, nakon napetog sukoba na zabačenoj seoskoj lokaciji, Halliwell mu otkriva nešto zbog čega će istraga nepredviđeno krenuti u sasvim drukčijem smjeru. 

Fulcher mora donijeti odluku koja će mu promijeniti život. Hoće li slijediti policijsku proceduru ili će uhvatiti ubojicu?

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj