Objavljeno 09.04.2022.

Dramska serija Patrola na cesti - sadržaj i epizode

Epizoda 4

Nakon Josipove (K. Mikić) dojave policijska racija na marihuanu je propala, a njegov brat Frane (S. Sobin) pušten je iz pritvora. Kao i Josip, i Franina supruga Mare (N. Janjić) ogorčena je njegovim neodgovornim ponašanjem, a ocu Jakovu (M. Gulin) zdravstveno se stanje dodatno pogoršalo. Josip je sada i pod povećanom prismotrom kolega iz policijske postaje, a nakon smjene dotadašnjeg šefa Drage (T. Jurkić), novi zapovjednik Filip (N. Butijer) miče Josipa i njegovog partnera Darija (S. Radoja) iz svakodnevnih patrola i degradira ih u čuvare parkinga za oduzeta vozila. Na Franinu nesreću, sporna marihuana zaplijenjena je jer ju je pronašao slučajni nalaznik u berbi šparoga. Sada je Frane dužan nezanemarivu svotu novca ozbiljnom mafijašu Vuki (K. Burić)...

4.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Serija od pet nastavaka snimljena je prema književnom predlošku Jurice Pavičića "Patrola na cesti".


Josip (K. Mikić) se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane (S. Sobin) ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. 

Frane je oženjen s Marom (N. Janjić) i ima kćer Josipu koju obožava. Kada umre Josipova i Franina majka, Josip odluči vratiti se u mjesto kako bi se mogao brinuti za oca. 

Izvor: hrt.hr




Povezani sadržaj