Objavljeno 09.04.2022.

Dramska serija Patrola na cesti - sadržaj i epizode

Epizoda 3

Policija iz županijskog centra već neko vrijeme prati ilegalne aktivnosti Frane (S. Sobin) i njegovih kolega Luke (P. Ćiritović) i Damjana (J. Telalović) te javlja šefu policijske postaje Dragi (T. Jurkić), u kojoj radi i Franin brat Josip (K. Mikić), da se večeras kreće u raciju. Usprkos negodovanju svojih kolega, Frane je definitivno odustao od krijumčarenja heroina, ali posao s marihuanom je u punom jeku i Damjan upravo kombijem preko granice doprema novu pošiljku robe. Razgovor o pripremama za raciju između Drage i policajca Filipa (N. Butijer) slučajno načuje Josipov partner Dario (S. Radoja). Zahvalan Josipu koji je njegovom ocu u ratu spasio život, Dario mu prenosi informaciju. Josip, koji još uvijek ne zna da se više ne radi samo o švercu alkohola i cigareta, prvi je put nakon povratka u rodni gradić na ozbiljnoj kušnji - hoće li se ogriješiti o profesionalni integritet ili ostaviti brata na cjedilu...

3.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Serija od pet nastavaka snimljena je prema književnom predlošku Jurice Pavičića "Patrola na cesti".


Josip (K. Mikić) se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane (S. Sobin) ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. 

Frane je oženjen s Marom (N. Janjić) i ima kćer Josipu koju obožava. Kada umre Josipova i Franina majka, Josip odluči vratiti se u mjesto kako bi se mogao brinuti za oca. 

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj