Objavljeno 09.04.2022.

Dramska serija Patrola na cesti - sadržaj i epizode

Epizoda 2

Policajac i ratni veteran Josip (K. Mikić) nakon majčine smrti vraća se u rodni gradić kako bi se brinuo za ostarjelog oca Jakova (M. Gulin). Otac nije sretan takvim razvojem situacije, uvjeren da mu je pomoć koju ima od mlađe sestre Kate (M. Ševo) sasvim dovoljna. Nakon premještaja, Josip nastavlja i s policijskim poslom kontrole granice, uz novog partnera, mladog Darija (S. Radoja) koji ima problema s depresivnom majkom (N. Perišić Radović). Za razliku od Josipovog brata Frane (S. Sobin) kojem kafić vodi prijateljica Anita (D. Lorenci Flatz), a sam se uglavnom bavi švercom alkohola i cigareta, Franina supruga Mare (N. Janjić) sretna je s Josipovim povratkom. Pritom još uvijek nitko ni ne sluti da se Frane, zajedno s dvojicom pomagača, Lukom (P. Ćiritović) i Damjanom (J. Telalović) upravo upustio i u krijumčarenje marihuane...

2.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Serija od pet nastavaka snimljena je prema književnom predlošku Jurice Pavičića "Patrola na cesti".


Josip (K. Mikić) se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane (S. Sobin) ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. 

Frane je oženjen s Marom (N. Janjić) i ima kćer Josipu koju obožava. Kada umre Josipova i Franina majka, Josip odluči vratiti se u mjesto kako bi se mogao brinuti za oca. 

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj