Objavljeno 09.04.2022.

Dramska serija Patrola na cesti - sadržaj i epizode

Epizoda 5

Propašću posljednjeg posla s marihuanom, Frane (S. Sobin) je dospio u nezavidan položaj - dužan je mafiji. Mafija ga je ucijenila pa je bio prisiljen upustiti se i u ono čime se dosad odbijao baviti - švercom heroina iz Bosne i Hercegovine. Nakon što ga je partner Luka (P. Ćiritović) izdao i pobjegao u Njemačku, Frane se odlučio na zadnji, očajnički korak te je kao "mulu" za prijenos droge iz susjedne države iskoristio vlastitu kćer Josipu (A. Šmit). Operacija je uspjela i Josipa se iz Mostara, osim sa zlatnom medaljom osvojenom na taekwondo turniru, vratila i s paketom od tri kilograma droge u svojoj sportskoj torbi. No, nakon nervozne Josipine reakcije kojom je popratila njegov pokušaj da joj u sportsku torbu tutne poklon zbog osvojene medalje, iskusni policajac Josip (K. Mikić) postao je sumnjičav. Nakon male proslave medalje u Franinoj kući, Josip je odlučio pratiti brata i tako doznao za njegov najnoviji poslovni pothvat. Josipova bratska ljubav je na dosad najvećoj kušnji...

5.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Serija od pet nastavaka snimljena je prema književnom predlošku Jurice Pavičića "Patrola na cesti".


Josip (K. Mikić) se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane (S. Sobin) ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. 

Frane je oženjen s Marom (N. Janjić) i ima kćer Josipu koju obožava. Kada umre Josipova i Franina majka, Josip odluči vratiti se u mjesto kako bi se mogao brinuti za oca. 

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj