Novi filmovi online - pregled

Kao šefica: Like a Boss

Kao šefica: Like a Boss

Film o ljepoti i ženskoj konkurenciji! Nove kraljice komedije Tiffany Haddishi i Rose Byrne su zvijezde komedije u kojoj im Salma Hayek, vlasnica slavne kozmetičke kuće, mrsi račune.

4 ruže

4 ruže

Velika glumačka imena u filmu 'Četiri ruže' donose nam priču jednog običnog čovjeka kojeg su privukla svjetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju otkrivamo dileme i ideje s kojima se svako od nas susretne prije ili kasnije.

Glas

Glas

Po dolasku u katolički internat Goran se nađe pod pritiskom da se prikloni instant - religiji koja se ondje nameće. Čvrsta stava da vjera ne smije biti prisilna, on pruža otpor svojoj okolini, čak i kad se svi okrenu protiv njega.

Zločesti dečki zauvijek: Bad Boys for life

Zločesti dečki zauvijek: Bad Boys for life

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji u dugo očekivanom nastavku 'Zločesti dečki zauvijek'.

Jumanji - Iduća razina: Jumanji - The next level

Jumanji - Iduća razina: Jumanji - The next level

U filmu Jumanji: Iduća razina ekipa se vratila, ali igra se promijenila. Kad ponovno uđu u Jumanji kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali.

Igra s vatrom: Playing with fire

Igra s vatrom: Playing with fire

Ništa ne može pripremiti ove vatrogasce za najizazovniji posao do sada: čuvanje djece.

Frka: Trouble

Frka: Trouble

Zabavna animacija producenata franšize 'Shrek' u kojoj će uživati cijela obitelj. Priča puna akcije i humora o razmaženom psu koji mora naučiti preživjeti na ulici, kao i svaki drugi pas! Naslovnu pjesmu filma izvodi Snoop Dogg!

1917

1917

Oscarom nagrađeni redatelj Sam Mendes, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, Skyfall i Spectre, predstavlja spektakl o Prvom svjetskom ratu jednostavnog naziva 1917.

Nakon vjenčanja: After the wedding

Nakon vjenčanja: After the wedding

Američka glumica Julianne Moore, najpoznatija po ulogama u blockbusterima Igre gladi, Zauvijek Alice i Hannibal, u ovom trileru glumi donatora suvlasnici sirotišta u Kolkati. Redatelj filma je Bart Freundlich, najpoznatiji po komedijama Trust the Man, Mozart in the Jungle i The Myth of Fingertips.

Kletva: The Grudge

Kletva: The Grudge

Radnja filma otkriva nam tajnu uklete kuće koja unutar svojih zidova krije strašnu smrt i užas koji uništava živote svih koji kroče preko praga. Ljudi u ukletoj kući ili poginu, ili polude, ili padnu u stanje katatonije.

567891011 Sljedeća stranica »