Novi filmovi online - pregled

Mulan

Mulan

Spektakularna epska priča o legendarnoj kineskoj ratnici Mulan.

Tenet

Tenet

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcijski blockbuster koji je režirao i napisao fantastični Christopher Nolan, poznat po mega uspješnicama Početak, Memento, Batman trilogija, Dunkirk, Interstellar…Radi se o jednom od najskupljih filmova ikad snimljenih.

Break The Silence - Presona

Break The Silence - Presona

Film će vam otkriti nešto što do sada nisu pokazali te s posebnom pažnjom prikazuje svakog člana benda. Govore jedni o drugima, otkrivaju male tajne s ciljem da se prihvate i u drugačijem svjetlu.

Greenland

Greenland

Redatelj velikih akcijskih uspješnica Pad anđela i Doušnik donosi katastrofični spektakl koji prati dramu čovječanstva i običnog čovjeka pred armagedonom.

Poslije svega - Sudar: After We Collided

Poslije svega - Sudar: After We Collided

Nastavak velike uspješnice serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

Pinokio: Pinocchio

Pinokio: Pinocchio

Vjerna filmska adaptacija slavne priče o drvenoj lutki koja će oživjeti uz pomoć siromašnog i usamljenog rezbara drveta.

Soba želja: The Room

Soba želja: The Room

Glumica i model Olga Kurylenko, najpoznatija po ulozi Bondove djevojke u filmu Zrno utjehe, u ovoj Sci-Fi drami glumi majku kojoj se ostvaruje svaka materijalna želja, ali sve što ona želi je dijete koje je izgubila.

Ava

Ava

Akcijski triler redatelja Tatea Taylora i scenarista Matthewa Newtona sa Jessicom Chastain i Colinom Farrellom u glavnim ulogama.

Antebellum

Antebellum

Antebellum je zastrašujući triler producenta uspješnih filmova Get Out i US, a revolucionarni redatelji Gerard Bush i Christoper Renz, poznati pod umjetničkim imenom Bush + Renz, donose novi uzbudljiv stil u filmskom stvaralaštvu.

Duhovi tame: Antlers

Duhovi tame: Antlers

Novi pogled na čudovište koje niste mogli zamisliti ni u najgorim noćnim morama, u produkciji oskarovca Guillerma del Tora.

2345678 Sljedeća stranica »