Novi filmovi online - pregled

Igra strave: Come Play

Igra strave: Come Play

Come Play je nova vizija horora. Mladi Azhy Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se osjeća drugačije od svih ostalih.

Pokajnik: Honest Thief

Pokajnik: Honest Thief

Veliki povratak Liama Neesona u napetoj priči redatelja Marka Williamsa, jednog od autora popularne serije 'Ozark'.

Tesla

Tesla

Za Oscara višestruko nominirani Ethan Hawke u prvom pravom biografskom filmu o Nikoli Tesli, znanstvenom geniju i najvećem izumitelju s ovih prostora.

Bježi: Run

Bježi: Run

'Bježi' nije običan triler, to je vrhunski užasavajući film - majstorski rad vizionarske ekipe filma „Searching“ koji unosi nemir u gledatelja pred velikim ekranom.

Freaky

Freaky

Zamjena tijela s nekim drugim sigurno nije ugodna. No kada do zamijene dođe između srednjoškolke i nemilosrdnog ubojice ulazimo u područje horora kojim se bavi novi film FREAKY.

Vještica Roalda Dahla: The Witches

Vještica Roalda Dahla: The Witches

Ovo nije bajka. Ovo je o pravim pravcatim vješticama! Temeljen na istoimenom klasiku Roalda Dahla, i u režiji Oscarom nagrađenog Roberta Zemeckisa.

Vlak za Busan: Train to Busan

Vlak za Busan: Train to Busan

Film 'Vlak za Busan' hvaljeni je akcijski zombi horor.

Skandalozno ponašanje: Misbehaviour

Skandalozno ponašanje: Misbehaviour

Godine 1970. natjecanje Miss svijeta održano je u Londonu, a domaćin ceremonije bio je američki legendarni komičar Bob Hope. U to je vrijeme natjecanje Miss svijeta s preko stotinu milijuna gledatelja bio najgledaniji televizijski program na svijetu.

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC kino hita iz 2017. godine koji je postao akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena. I ovaj je film režirala Patty Jenkins.

Bijesan: Unhinged

Bijesan: Unhinged

Oscarom nagrađeni Russell Crowe u eksplozivnom psihološkom trileru temeljenom na nečemu što smo svi iskusili. Kad banalna prometna svađa eskalira, borba za život postaje nemilosrdna i nepredvidljiva.

1234567 Sljedeća stranica »