Objavljeno 22.12.2022.

Vruća kava, zagrljaji i čestitanje - što nas okuplja ovih blagdana

Blagdansko vrijeme uvijek je rezervirano za mnoštvo druženja koja zaokružuju cijelu godinu te ona druženja koja tijekom godine ne stignemo održati.


Male stvari zaslužne su da ove dane učine još posebnijima. Druženje uz vruću šalicu kave i božićne kolačiće, topli zagrljaji, želje i smijeh najljepši su kada se osjeti atmosfera lampica i čarobnih blagdanskih aroma.

Okupljanje u vrijeme blagdana idealna je prilika da se prepustimo druženju i ispijanju omiljene šalice kave u društvu onih koje volimo.

Blagdanski ugođaj

Čim padnu temperature kreativnost poraste. Tada su druženja u vrijeme blagdana rezervirana u toplini doma gdje se osjeća obiteljska atmosfera kojom svi težimo u ovo najposebnije doba godine. Iako volimo kroz cijelu godinu uživati u druženju na kavici, tradicionalno druženje uz šalicu kave posebno je slatko u blagdanska jutra kad se prepričavaju lijepi trenutci i dijele tople čestitke za nadolazeću godinu. 

Omiljeni napitci od kave uvijek su u središtu svakog druženja, bila ona u prijateljskom okruženju kod kuće ili ona poslovna i uredska. Kada su blagdani u pitanju onda se taj blagdanski ugođaj postiže s pregršt lampica, ukrasa, toplih dekica i šalica s božićnim motivima. 

Kava - središte druženja

Baš kako je kava u središtu razmijenjenih zagrljaja i osmijeha tako je kuhinja centralno mjesto gdje se ta čarolija stvaranja aromatičnih napitaka rađa.

Naravno, danas je ta čarolija nastanka vrućih napitaka od kave jednostavnija i brža zahvaljujući tehnologiji poput one koju koriste svi De'Longhi uređaji za kavu.

Kava koja nastaje pritom odgovara i najzahtjevnijem kavoljupcu jer je zrno svježe mljeveno, a aroma zadržana u svakoj kapljici.

Samo jednim dodirom prsta nastaju neodoljive arome. De'Longhi uređaji zaslužni su za autentičan #perfetto božićni doživljaj vruće kave u vašem domu baš poput onoga u kafiću. 

Za savršenstvo okusa zaslužna je idealna mliječna pjena koja je gusta i kremasta do posljednjeg gutljaja što omogućuje De'Longhi LatteCrema Sistem. Već na prvi gutljaj ta magična pjena pretvara se u mali oblačić sreće i naglašava bogatstvo okusa. Kako se po malim trenutcima prepoznaje cijela godina tako se u detaljima prepoznaje vrhunska kapljica užitka koju pruža LatteCrema sistem svakoj šalici kave.

A kada dođe do neizostavnog darivanja, predlažemo da, bez obzira koji poklon odlučite darovati, uz njega poklonite svoju pažnju, vrijeme i ljubav jer su to darovi koji nemaju rok trajanja, a sjećamo ih se zauvijek.

PR članak