Objavljeno 25.10.2022.

Tradicionalna carbonara bez vrhnja

Ljubiteljima tjestenine, carbonara je nezaobilazno jelo. Lako se i brzo priprema, a to naizgled jednostavno jelo je omiljeno svima koji ga probaju.


Sastojci:
- tjestenina
- slanina
- dva žumanjka
- parmezan
- mljeveni papar
- šalica vruće vode iz tjestenine

Priprema:
- Skuhati tjesteninu.
- U posudi spojiti žumanjak, parmezan, papra i vruću vodu.
- Propržiti slaninu, dodati tjesteninu i na kraju smjesu od žumanjaka, parmezana i papra.

@frommylittlekitchen How do you make carbonara? Cream or no cream? #carbonara #spaghetti #italiancooking #fyp #learnontiktok #cookwithme #simplerecipe ♬ Più bella cosa - Eros Ramazzotti

Foto: tiktok/PrSc
A.Đ.H.




Povezani sadržaj