Objavljeno 27.03.2024.

Stiže čokoladni trio! Upoznaj nove i neodoljive Dorina okuse

Znate li da u šarolikoj ponudi Kraševih Dorina čokolada ima više od dvadeset neodoljivih okusa? A znate li da je ova ponuda dobila nova pojačanja u timu?


Tako im se odsad pridružuju dva potpuno nova okusa, Creamy Hazelnut i Strawberry & Vanilla, te treći unaprjeđeni, Petit Beurre.

Slatkim snagama pristigla je Dorina Creamy Hazelnut punjena finom kremom od lješnjaka te obogaćena hrskavim komadićima lješnjaka. Od prvog trenutka kada je otvorite, preplavljuje vas miris lješnjaka i primamljive arome čokolade, koji neodoljivo pozivaju na uživanje.

Već vam osmijeh postaje širi, a tek smo krenuli na ovo sočno putovanje. Dorinina avantura dolazi u proljeće, baš kad svi željno iščekujemo najiščekivanije voće sezone i donosi nam novu čokoladu Dorina Strawberry & Vanilla. Balans voćnosti jagode i kremastog okusa vanilije stvara idealan spoj za one koji traže poseban doživljaj svježeg, slatkog užitka. Osjetite li već tu eksploziju voćnih okusa? Ma čisto zadovoljstvo!

U svijetu Dorina čokolada, trenuci uživanja ne događaju se samo kroz potpuno nove okuse, već i suptilnim promjenama u onim postojećim okusima. Tako u spoju vrhunske čokolade i keksa, predstavljamo Dorinu Petit Beurre poboljšane recepture koja savršeno spaja čokoladnu teksturu, mliječno punjenje i komadiće Petit Beurrea. Pomalo nostalgičnim, no inovativnim okusom, osvaja nepca svih generacija. 

Bez obzira na okus koji odaberete, u svakoj se kockici krije priča. Dorina nikako nije samo obična čokolada. To su umotani zalogaji zadovoljstva koji nas kontinuirano podsjećaju na slatkoću života u kojima rado uživamo sami, a još ih radije dijelimo s dragim ljudima.

PR članak
Povezani sadržaj