Objavljeno 01.07.2021.

Slatko i bez kalorija? Od sada moguće uz novu liniju proizvoda Dr. Oetker Sweet Zero

Šećer bez kalorija? Zvuči poprilično nevjerojatno, zar ne? No, uz novu liniju proizvoda Dr. Oetker Sweet Zero od sada je zaista moguće uživati u slasticama bez grižnje savjesti.


Sweet Zero i Sweet Zero Vanilin predstavljaju atraktivnu zamjenu za rafinirani bijeli šećer, a budući da eritritol ne sadrži kalorije, idealan su odabir za sve one koji brinu o kalorijskom unosu. 

Proizvodi omogućuju uravnoteženu prehranu i opuštenije uživanje u omiljenim desertima bez negativnih posljedica koje se povezuju s pretjeranim unosom šećera.

U nastavku otkrijte više informacija o eritritolu, sladilu iz prirodnog izvora s nula kalorija!

Zrnca eritritola su pravilnije oblikovana i imaju pomalo staklastu strukturu. Okusom se ne razlikuje pretjerano od bijelog šećera, a njegova slatkoća iznosi 60% u odnosu na običan šećer što ga čini njegovom idealnom zamjenom u pripremi slastica.  Samo će iskusno oko primijetiti razliku u izgledu običnog šećera i eritritola. U pravilu je oko 135 g Sweet Zero dovoljna zamjena za 100 g običnog šećera. 

Linija proizvoda Dr. Oetker Sweet Zero nastala je kao odgovor na potrebe današnjih potrošača te obuhvaća proizvode Sweet Zero i Sweet Zero Vanilin. Uz Sweet Zero možete zasladiti torte, pudinge, kreme, sladolede, sve omiljene kolače, napitke, kavu, čaj i bezbrižno uživati bez kalorija! Za još bolji okus aromatizirajte svoje slastice sa Sweet Zero Vanilinom. Oko 8g bit će dovoljno za 500 g brašna ili 500 ml tekućine.

Ovim posljednjim lansiranjem, Dr. Oetker je još jednom pokazao kako sluša i uistinu razumije svoje potrošače koji danas sve više traže jednostavne i prirodne proizvode i slijede trendove zdrave prehrane.

Uz Dr. Oetker Sweet Zero liniju proizvoda možete slobodno mahnuti kalorijama zbogom!

PR članak
Povezani sadržaj