Objavljeno 19.05.2020.

Kraševi slatki proizvodi od sada dostupni online

Kraševe slatke proizvode od sada možete naći i na platformi za brzu dostavu Glovo, a usluga dostave dostupna je u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.


Za korisnike Glovo platforme Kraš je pripremio svoj asortiman proizvoda, među kojima su i premium proizvodi koji su se do sada mogli kupiti samo u Kraš bombonnierama, a  sada su dostupni i na Glovu. Poseban naglasak stavili smo na fine slastice prigodne za svaki poklon. 

Pod sloganom - Nagradi se! Ne misli na dostavu - Kraš se u suradnji s online platformom približava svojim vjernim kupcima, a prvih 500 potrošača nagrađujemo besplatnom dostavom. 

'Mogućnost online narudžbe i brze dostave slatkih proizvoda naišla je na jaku podršku kupaca, što  je samo potvrdilo da je taj tip usluge u današnjem poslovanju standard. Kraš bombonniere, maloprodajni lanac Kraša, putem platforme Glovo kupcima nude i ekskluzivne proizvode iz premium segmenta, poput ručno rađenih čokolada, Kraševih najpoznatijih pralina ili slatkih buketa. Želimo upoznati  novu publiku s najboljim slasticama koje Kraš već nudi, a u tom segmentu širit ćemo ponudu kroz nove slatke proizvode i platforme prodaje' - komentirao je Josip Šiljeg, direktor Kraš Trgovine. 

Na platformi Glovo mogu se naći Kraš hand-made čokolade, Kraš tamna čokolada, praline 1911., Bajadera, Griotte, Fontana, Novela, marcipan Maestro, bombonijere, ali i naši najpoznatiji brandovi poput Životinjskog carstva, Napolitanki, Domaćice te Kiki, Bronhi i žele bomboni, slatki pokloni te ukrasne kutije za poklone. 

PR članak
Povezani sadržaj