Objavljeno 20.05.2021.

Kraš Selection tamne čokolade donose idealan spoj slatkog i gorkog

Posljednjih se godina sve više govori o pogodnostima tamne čokolade i njezinim blagodatima za zdravlje. Povezuje ju se s, primjerice, smanjenjem rizika od srčanih oboljenja, a uz to se smatra kako umiruje živčani sustav, ima antidepresivna svojstva te pomaže pri reguliranju krvnog tlaka.


Za tamnu čokoladu kažu i da poboljšava pamćenje i koncentraciju, podiže energiju te da je i prirodni afrodizijak. Ipak, bez obzira na mnoštvo njezinih dobrih strana, postoje i oni koji u njoj ne uživaju jer ih odbija svojim specifičnim gorkim okusom. 

Tomu je na kraju odlučio stati Kraš svojim novim vrhunskim tamnim čokoladama Kraš Selection koje dolaze u četiri različita i maštovita okusa.

Zahvaljujući pravom udjelu kakao dijelova od 60 posto, čokolade Kraš Selection oduševit će istinske znalce svojim savršeno uravnoteženim spojem zamamno slatkih i smiono gorkih okusa. 

Tako će u vrhunskoj tamnoj čokoladi Kraš Selection sa 60% Kakao dijelova najviše uživati klasičari koji traže jednostavne, ali profinjene užitke. U novoj čokoladi Kraš Selection Naranča isprepliću se božanstveni okus kakaa i osvježavajuća nota naranče koji jamče pravu čokoladnu eksploziju okusa. 

Sklad koji nudi jedinstvena kombinacija tamne čokolade, pikantnog okusa đumbira i osvježavajućeg limuna u čokoladi Kraš Selection Limun & Đumbir idealan je za odvažne i one željne neobičnih okusa. Za sve one kojima je dan nezamisliv bez kave i čokolade Kraš je spojio puni okus kave s finim kokosom u čokoladi sa 60% kakao dijelova Kraš Selection Kava & Kokos.

Uz šarenilo okusa u atraktivnom pakiranju, tamne čokolade Kraš Selection pozivaju sve ljubitelje dobrih okusa da tamnom čokoladom oboje svoj dan.

PR članak
Povezani sadržaj