Objavljeno 25.08.2022.

Čokitout! Stigla je nova, potpuno otkačena i drugačija Čoksa

Postoji li ikakva šansa da povratak u školske klupe nakon ljetnih praznika bude sladak? Može li jesen nakon godišnjeg odmora s hladnim jutrima i tmurnim uredskim danima biti nešto čemu se veselimo? Kažu iz Kraša – ČOKYEAH!


Za sve male, one srednje i velike ljubitelje punjenih mliječnih čokolada stižu super vijesti – na policama je nova Čoksa. Po čemu je posebna? Pa samo ćemo reći da potpuno odskače od bilo koje druge čokolade i to svojim ludim okusima, ali i potpuno drugačijim i otkačenim dizajnom.
Da, da - Čoksa je preko ljetnih praznika skroz promijenila svoj look i privlači pozornost šarenim omotima i pomaknutim vizualima. Pored tri već svima dobro poznata okusa, iz Kraša su predstavili i dva nova okusa koja ne smijete propustiti. Krenimo redom. 

Čoksa creamy milk dobro je poznata svima onima koji igraju na sigurno, jer tko je ikad promašio u odabiru Čokse s najfinijim punjenjem od m-m-mliječne kreme?! Nitko nikada.

Tko kaže da su banane i keksi rezervirani za klince - ČOKOFF dosadne brige odraslih! Vrati se u djetinjstvo s Čoksom banana & biscuit koja će svojim finim keks-punjenjem iznova oduševiti ljubitelje najpopularnijeg voća i svima omiljenog Petit keksa.

Guštaš u kombinaciji kremaste čokolade i komadićima slatkog, hrskavog kakaa? Ne traži dalje – za tebe je onda pravi izbor Čoksa crispy cocoa. Samo #ČOKIN.

Shvatili ste već da dosada nije opcija – otkačenoj se ekipi za novi početak školske godine pridružuju i dvije nove Čokse! Čoksa forest fruit & cereals s osvježavajućom kremom od šumskog voća i hrskavim žitaricama toliko je ukusna da ćete je poželjeti jesti i za doručak, baš svaki dan. Ok, možda ne baš svaki, #ČOKON – ali skoro svaki.

I za kraj, dream team najzahtjevnijih čoksoljubaca - Čoksa salted peanut donosi provjerenu kombinaciju čokolade i kikirikija. U sve to dodana su zrnca soli za još intenzivniji i zanimljiviji okus. Da slučajno ne bi falilo.

Čoksa te zove da kao i ona pokažeš svijetu tko si, da se ne daš staviti u kalup i da uz nju uživaš u danu!

Dovoljno mala da stane u svaki džep, dovoljno velika da zasiti i najveće sladokusce, Čoksa je idealan izbor u bilo koje doba, na bilo kojem mjestu - u klupi, uredu ili na igralištu. U jurnjavi na hodnicima tijekom odmora ili nakon predavanja, prije onog grozomornog sastanka, na dugo iščekivanoj kavi s prijateljicama ili poslije termina s ekipom s nogometa – zgrabi svoju Čoksu, keep calm & #ČOKON!

Više o novoj Čoksi saznaj na www.kras.hr.

PR članak
Povezani sadržaj