Objavljeno 06.12.2023.

Bajadera Panettone – neodgodivo dobar blagdanski užitak

Kad božićni duh uđe u domove i u srca, poželimo da sve oko nas bude sjajno i toplo, poželimo da su nam najmiliji blizu i da sve što vežemo uz blagdane naprosto bude savršeno. A savršenstvo se krije na nekim iznenadnim mjestima, ono može biti zapakirano u fine okuse, primamljive mirise i užitak koji ne želimo odgađati.


Jedno takvo proizašlo je iz fantastične suradnje Kraša i poznate zadarske pekarnice Kroštula. Bajadera Panettone već je prošle godine oduševio sve one koji su ga probali pa ove godine dolazi u nevjerojatno ukusnom pakiranju od čak jednog kilograma.

Kad dođe trenutak za neodgodivo dobar užitak koji se pronalazi u Bajaderi Panettone, dobro je znati da je put do iznimnog okusa majstorski promišljen. Potrebna su čak četiri dana kako bi se dobio slatki kruh, bez aditiva, proizveden s divljim kvascem, a čije su odlike svježina i trajnost, prozračna struktura koja se topi u ustima i izvrsnost okusa koji pruža nenadmašna Bajadera.  

Kraš i Kroštula ujedinili su svoje znanje, ljubav i strpljenje kako bi na blagdanski stol stavili neodgodivo dobar panettone i omogućili momentalni užitak koji se itekako pamti. Bajadera Panettone tu je da se dijeli, poklanja, uveseljava, zahvaljuje, povezuje i bude neodgodivo dobar, za sve užitke koje želimo isti tren.

Ovu vrhunsku blagdansku deliciju, koja je idealan ukras na svakom blagdanskom stolu, možete kupiti u Kraševim prodavaonicama diljem Hrvatske, na Kroštulinim prodajnim mjestima i na svim većim prodajnim mjesta Interspara, Konzuma i Kauflanda.

PR članak
Povezani sadržaj